تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - مطالب آذر 1395
طرز تهیه انواع شیرینی،آموزش آشپزی

شیرینی مارمالادی از شیرینی های خوش رنگ و لعاب سنتی ایرانی است. شیرینی مارمالادی معمولا برای پذیرایی در مناسبت های گوناگون استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی مارمالادی آشنا خواهید شد.

مواد لازم:
•    آرد
•    پودر قند
•    مارمالاد
•    تخم مرغ
•    وانیل
•    روغن یا کره
•    یک پنجم پیمانه
•    یک سوم پیمانه
•    کمی (آلبالو - گیلاس)
•    ۲ عدد
•    کمی
•    دو سوم پیمانه
 
طرز تهیه:


گام اول: ابتدا باید کره و پودر قند را آنقدر هم بزنید تا سفید شود.
گام دوم: سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ را باید یکی یکی به مخلوط پودر قند و کره اضافه کنید. بعد از آنکه وانیل را نیز اضافه کردید مخلوط را هم بزنید.
گام سوم: پس از مخلوط کردن مواد بالا، آرد را نیز کم کم اضافه کنید و خوب مالش دهید تا به خمیری صاف و یکدست برسید.
گام چهارم: اکنون خمیر را به صورت توپ های کوچکی در بیاورید و وسط آن را گود کنید.
گام پنجم: سفیده های تخم مرغ باقیمانده را در یک ظرف مناسب آنقدر هم بزنید تا ابری مانند شود. بعد از آن باید خمیرهای توپی شده را در آن فرو برده و بغلطانید.
گام ششم: شیرینی ها را درون سینی چرب شده بصورت فاصله دار بچینید و در فر شماره ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
گام هفتم: شیرینی های پخته شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند. بعد از آن می توانید درون حفره های آنها را با مارمالاد پر کنید.
امیدوارم از تجربه تهیه شیرینی مارمالادی لذت ببرید.
 



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه شیرینی خانگی ساده، شیرینی خشک عید، مدل شیرینی خانگی جدید، شیرینی ساده و سریع، طرز تهیه شیرینی خشک، آموزش انواع شیرینی خشک، دستور تهیه انواع شیرینی خشک،

تاریخ : یکشنبه 28 آذر 1395 | 12:53 | نظرات

راز خوشمزه شدن خورش فسنجان

برای اینکه بدانید چطور می توانید یک خورشت فسنجان خوشمزه و لذیذ و البته بسیار خوشرنگ داشته باشید بهتر است به جز مواد لازمی که برای پخت یک خورشت فسنجان لازم است دو ماده ی مقوی دیگر را نیز اضافه کنید:
اول: برای خوش طعم شدن آن به نسبت مقدار مغز گردوی خورشت، یک سوم هم مغز پسته ی آسیاب شده بیفزایید که با این ماده ی مغذی طعم خورشتتان لذیذ تر شود.
دوم: جهت خوشرنگ تر شدن (که البته در بهبود طعم هم بی تاثیر نیست )باز هم به نسبت میزان خورشت مثلا برای چهار نفر دوعدد شکلات تمام کاکائویی را بعداز اضافه کردن رب انار در خورشت بیندازید و پس از حل شدن، خوب با مواد مخلوط کنید و بعد بگذارید خورشتتان خوب جا بیفتد با این روش شما هم طعم خیلی خوبی به خورشتتان داده اید و هم در کنار بعضی از رب انارهایی که زیاد خورشت را خوشرنگ نمی کنند می توانید رنگ قهوه ای خوشرنگی به خورشتتان بدهید کما اینکه شیرینی این شکلاتها می تواند در ملس کردن مزه ی این غذا تاثیر داشته باشد.
نکته : به جای شکلاتهای بسته بندی شده می توانید از شکلاتهای تخته ای که در تمام لوازم قنادی یافت می شود استفاده نمایید.
 



طبقه بندی: انواع خورش،
برچسب ها: طرز تهیه خورش فسنجان، فوت و فن خورش فسنجان، خوشمزه شدن خورش فسنجان، روش پخت خورش فسنجان، آموزش پخت خورش فسنجان، سایت آموزش آشپزی، خورش فسنجان رزا منتطمی،

تاریخ : یکشنبه 28 آذر 1395 | 00:29 | نظرات


مواد اولیه :
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سویا 1 پیمانه
سیب زمینی  4 عدد
پیاز  1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
پودر سوخاری به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا سیب زمینی ها را گذاشته تا آب پز شود بعد در ظرفی پیاز را سرخ می کنیم و سویا خیس خورده را درون آن تفت میدهیم و فلفل دلمه ای نگینی خرد شده را اضافه و تفت میدهیم .
سپس ادویه ها و رب را می ریزیم بعد از مدتی مواد اماده است سیب زمینی را پوست گرفته و رنده می کنیم کمی که سرد شد مقداری از آن را بر میداریم وداخل ان کمی از مواد را میریزیم. روی مواد را با سیب زمینی به صورت کوفته می پوشانیم.
آنگاه در تخم مرغ می غلتانیم وداخل پودر سوخاری فرو برده وسپس آنرا در ماهی تابه سرخ می کنیم.




طبقه بندی: انواع غذاهای گیاهی، انواع شامی،
برچسب ها: طرز تهیه شامی سویا، روش پخت شامی سویا، مواد لازم پخت شامی سویا، انواع غذاهای گیاهی، سایت آموزش آشپزی، طرز تهیه شامی سویا رزا منتظمی، سایت آشپزی ایرانی،

تاریخ : یکشنبه 28 آذر 1395 | 00:18 | نظرات
انواع فینگرفود


طرز تهیه فینگر فود در انوع مختلف
هزاران نوع پیش غذای انگشتی و یا همان فینگر فود وجود دارد که شما می توانید آن ها را با مواد لازم مختلف طبخ کنید در ادامه مطلب ۵ نوع مختلف طرز تهیه فینگر فود را به صورت مرحله به مرحله مشاهده خواهید کرد.


کباب تند آسیابی
این نوع غذا یکی از پیش غذا های فینگر فودی است که بسیار مقوی می باشد و شما می توانید آن را با مواد لازم ذکر شده در ادامه مطلب در مدت زمان ۲۰ دقیقه آماده کنید. توجه داشته باشید که پیاز چه موجود در این غذا را باید به ۲۴ قسمت مساوی خرد کنید.
مواد لازم بری ۱۲ نفر
شکر قهوه ای : ۱ قاشق غذا خوری
آب لیمو تازه : ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا : ۱ قشاق غذا خوری
گوشت : ۱۲ قطعه مساوی
روغن زیتون : ۲ قاشق غذا خوری
پیاز چه : ۳ عدد
سرکه : به میزان لازم
ادویه کاری : به میزان لازم
آب نمک : به میزان لازم
طرز تهیه کباب تند آسیابی
ابتدا برای طرز تهیه این نوع کباب آب لیمو و روغن زیتون و سس سویا و شکر را در ظرفی مناسب با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید سپس قطعات گوشت را به مخلوط این مواد اضافه کنید. به مدت ۲۰ دقیقه گوشت ترکیب شده با مواد را در گوشه ای قرار دهید تا مواد به خوبی جذب گوشت شوند می توانید از شب قبل نیز گوشت را در این مواد بخوابانید.
در مرحله بعدی طرز تهیه کباب تند آسیابی تابه را بر روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی داغ شود سپس روغن زیتون را در درون تابه بریزید و به گوشت ادویه کاری و آب نمک و سرکه بیافزایید و قطعه های گوشت را در درون تابه قرار دهید سپس هر قطعه گوشت را به دود ۲ عدد پیاز چه بپیچید به طوری که دو طرف پیاز چه ها از داخل گوشت بیرون بزند سپس سیخ های چوبی و یا فلزی را در درون گوشت فرو کنید.
گوشت ها را در درون قابلمه ای قرار دهید و درب قابلمه را ببندید تا دو طرف گوشت ها پخته شوند حدود ۱۰ دقیقه زمان لازم است تا قطعه های گوشت به خوبی پخته شوند. بعد از اینکه گوشت ها به خوبی پخته شدند آن ها را با همان سیخ فلزی و یا چوبی در داخل ظرفی مناسبی قرار دهید و می توانید آن ها را به زیبایی با برگ پیاز چه تزیین کنید سپس آب نمک و سرکه جوشانده شده را بر روی گوشت ها بریزید توجه داشته باشد که باید آب نمک و سرکه را به مدت دو دقیقه در درون ظرف مناسبی بجوشانید.

انواع فینگرفود


دلمه قارچ
این نوع پیش غذا بسیار خوشمزه و مقوی است و شما می توانید دلمه قارچ را به عنوان غذای اصلی برای شام نیز میل کنید توجه داشته باشید که می توانید قارچ را با هر نوع مواد دلخواه پر کنید. طرز تهیه دلمه قارچ همانند طرز تهیه قارچ شکم پر است.


انواع فینگرفود

طرز تهیه دلمه قارچ
برای طرز تهیه دلمه قارچ ابتدا درون قارچ ها را به خوبی خالی کنید سپس با هر نوع مواد دلخواهی که دوست دارید درون قارچ ها را پر کنید.

انواع فینگرفود


می توانید از موادی که در درون ماکارونی استفاده می کنید برای دلمه قارچ نیز استفاده کنید ولی توجه داشته باشید که این مواد بایستی برای طرز تهیه دلمه قارچ خشک تر باشند. بعد از اینکه درون قارچ ها را پر کردید آن ها را در دون قالب فر قرار دهید و روی هر کدام از دلمه های قارچ یک برش پنیر پیتزا قرار دهید و روی برش های پنیر پیتزا می توانید فلفل دلمه ای و …بگذارید. سپس قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در درون فر بگذارید.

انواع فینگرفود


طرز تهیه رولت گوشت و پنیر و قارچ
برای طرز تهیه این نوع رولت خوشمزه ابتدا چند لایه نان یوفکا را بر روی هم قرار دهید توجه داشته باشید که روی همه لایه های نان را باید شیر و روغن بمالید سپس روی نان یوفکا گوشت و قارچ و پنیر گودا بریزید و نان ها را به خوبی رول کنید.

انواع فینگرفود


بعد از اینکه رولت ها آماده شدند روی آن ها شیر و روغن بریزید و رولت ها را در درون قالب فر قرار دهید قالب فر در درون فر بگذارید تا رولت ها طلایی شوند. می توانید رولت گوشت و قارچ را بعد از آماده شدن به شکل های دلخواه برش بزنید.

انواع فینگرفود


لقمه پنیر و سوسیس
ابتدا نان های تست را به اشکال دلخواه خود برش بزنید سپس برش های نان تست را در درون قالب فر قرار دهید و به مدت چند دقیقه قالب فر درون فر بگذارید تا نان ها کمی برشته شوند. در مرحله بعدی طرز تهیه فینگر فود پنیر و سوسیس روی نان های برشته شده را کره بمالید سپس مقداری سس کچاب بر روی برش های نان بریزید و در مرحله آخر برش های سوسیس سرخ شده را بر روی نان ها قرار دهید و قالب فر را به مدت ۵ دقیقه در درون فر با گریل روشن قرار دهید.

انواع فینگرفود

انواع فینگرفود


انواع فینگرفود



بروسکت گوجه فرنگی

بروسکت گوجه فرنگی یک نوع پیش غذای انگشتی است که شما می توانید این نوع پیش غذا را در مدت ۳۵ دقیقه آماده کنید.
مواد لازم برای ۱۲ نفر
نان باگت و یا نان تست : ۱۲ برش
گوجه فرنگی ریز : ۲۴ عدد
فلفل سیاه : به میزان لازم
برگ ریحان تاره : به میزان لازم
پنیر پارمسان :به میزان لازم
پستو : دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه بروسکت گوجه فرنگی
در مرحله اول طرز تهیه این نوع فینگر فود گوجه ها را در درون تابه قرار دهید و روی آن ها را نمک و فلفل بریزید و اجازه دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه گوجه ها پخته و شل شوند.
سپس روی برش های نان روغن زیتون بمالید و مقداری سس روی هر کدام از برش های نان قرار دهید و پنیر خرد شده را نیز بر روی برش های نان قرار دهید سپس گوجه های پخته شده را در کنار سس و پنیر خرد شده بر روی نان قرار دهید. می توانید روی بروسکت گوجه فرنگی در صورت تمایل یک برگ ریحان قرار دهید و مقداری فلفل سایه روی آن ها بپاشید.

انواع فینگرفود

انواع فینگرفود




در این مطلب ۵ نوع طرز تهیه فینگر فود مختلف را به شما عزیزان آموزش دادیم که امیدواریم از تهیه این نوع فینگر فود ها برای مجالس و مهمانی های خود لذت ببرید.




طبقه بندی: انواع عصرانه، انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: انواع فینگرفود، آموزش تهیه فینگرفود، انواع فینگرفود جدید، طرز تهیه فینگرفود، طرز تهیه انواع عصرانه جدید، انواع دسرهای جدید، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : شنبه 27 آذر 1395 | 19:47 | نظرات
انواع صبحانه

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه
________________________________________
مواد لازم :
برای 2 نفر
تخم مرغ (کوچک)  2عدد
موز (بزرگ) 1عدد
عسل به میزان لازم


اگه دنبال یه غذای فوری،خوشمزه و مهم تر از همه سالم و رژیمی هستید پنکیک موز رو بهتون پیشنهاد میکنم.این غذا چربی خیلی پایینی داره و قند طبیعی و پروتئینش هم عالیه!کالری این غذا فوق العاده کم و حدود 250کالری هست که تقریبا به اندازه یه نون لواش کوچیکه!
________________________________________

طرز تهیه:

ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را به خوبی با مخلوط کن بزنید تا کف کرده و بعد حالت پف دار پیدا کند.
موز را به صورت پوره ای له کنید و با زرده های تخم مرغ و مقدار دلخواه عسل هم بزنید.بهتر است مواد را داخل مخلوط کن ریخته یا با همزن یکدست کنید.
مواد را به آرامی به سفیده اضافه کرده و به صورت دورانی هم بزنید طوری که پف تخم مرغ نخوابد.
تابه ای نچسب را کمی چرب کرده و اجازه دهید داغ شود.
از مواد مقداری برداشته و داخل تابه بریزید و با قاشق آن را پهن کنید و صبر کنید تا برشته شود.
وقتی یک طرف پخت آن را برگردانید تا طرف دوم هم بپزد.



انواع صبحانه


نکات:

1)اگر از رژیم غذایی پیروی میکنید بهتر است به جای 2تخم مرغ از 4سفیده تخم مرغ استفاده کنید.
2)در صورتی که از تابه رژیمی استفاده میکنید نیازی به چرب کردن آن نیست.
3)میتوانید مقداری پودر گردو هم به مواد پن کیک اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.



انواع صبحانه


4)اگر رژیم غذایی ندارید این پن کیک را با کاکائو آب شده تزیین کرده و سرو کنید.
5)توجه داشته باشید هرچه پف تخم مرغ بیشتر باشد پن کیک شکیل تری دارید اما میتوانید به جای هم زدن زیاد از کمی جوش شیرین هم داخل مواد استفاده کنید.
6)اضافه کردن مقدار کمی دارچین یا پودر کاکائو یا پودر نسکافه این پن کیک را خوشمزه تر میکند.
7)میتوانید برای عطردار شدن پن کیک از مقداری گلاب یا پودر هل هم استفاده کنید.
نوش جان







طبقه بندی: انواع صبحانه،
برچسب ها: طرز تهیه انواع صبحانه، طرز تهیه پنکیک خانگی، انواع صبحانه جدید، روش تهیه پنکیک خونگی، مواد لازم پخت پنکیک خونگی، دستور تهیه انواع صبحانه جدید، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : پنجشنبه 25 آذر 1395 | 12:35 | نظرات