تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - مطالب بهمن 1395
طرز تهیه خوراک مرغ


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 4 نفر
آب مرغ 1 و 3/4 فنجان (کم نمک)
موسیر 2 قاشق غذاخوری (خرد شده)
کره 5 قاشق غذاخوری
قارچ  280 گرم (ورقه شده)
مریم گلی 1.5 قاشق چای خوری (خرد شده)
نمک 1/4 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
آرد 110 گرم
سینه مرغ 4 عدد (بدون پوست و استخوان)
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1/2 فنجان + 2 قاشق غذاخوری
خامه 155 گرم (پر چرب)
آبلیمو 1 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه:

سینی فر را در قسمت میانی فر قرار دهید و فر را با دمای 95 درجه سانتیگراد (200 درجه فارنهایت) گرم کنید. آب مرغ را داخل یک قابلمه دو لیتری بدون درب به مدت 20 دقیقه به جوش آورید تا اینکه آب مرغ تقلیل شود و به اندازه 3/4 فنجان باقی بماند.
موسیر را در سه قاشق غذاخوری کره داخل قابلمه به مدت یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شود. سپس قارچ، یک قاشق چای خوری مریم گلی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و به مدت 6 تا 8 دقیقه با هم تفت دهید تا زمانیکه آب قارچ تبخیر شود و قارچ ها شروع به برشته شدن بکنند. سپس آنها را از روی حرارت بردارید.
آرد را داخل یک کاسه بزرگ و پهن بریزید.
مرغ را بین دو ورقه فویل قرار دهید و با گوشتکوب روی آن بکوبید تا نازک شود. بعد مرغ را خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. بعد فقط یکبار در کاسه آرد فرو ببرید و در بیارورید و به کاغذ روغنی انقال دهید و در یک ردیف بچینید. برای بقیه مرغ ها همین روش را انجام دهید.
یک قاشق غذا خوری روغن و باقیمانده کره را داخل یک قابلمه روی دمای متوسط گرم کنید تا اینکه کف به وجود آمده روی آن فرو بنشیند. سپس مرغ را داخل روغن به مدت 4 دقیقه سرخ کنید تا اینکه طلایی شود.
تمام مرغ های سرخ شده را به یک ظرف پیرکس انتقال دهید و در یک ردیف بچینید سپس ظرف را داخل فر قرار دهید تا گرم بماند.
1/2 فنجان سرکه را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه بجوشانید. باقیمانده آب مرغ، خامه و مخلوط قارچ را به آن اضافه کنید سپس بگذارید به مدت 6 تا 8 دقیقه آرام بجوشد و سس غلیظی بدست آید و در آخر آبلیمو و سرکه و مریم گلی باقیمانده را به آن اضافه کنید.
مرغ ها را با سس سرو کنید.
 



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذاهای اروپایی، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه خوراک مرغ و قارچ ایتالیایی، آموزش انواع غذاهای اروپایی، انواع غذا با مرغ، آموزش انواع خوراک با مرغ، انواع غذاهای خارجی، سایت آموزش آشپزی، آموزش انواع غذاهای جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 15:01 | نظرات
طرز تهیه تاووک خوراک مرغ ترکیه ای


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 4 نفر
ادویه کاری بمیزان لازم
روغن مایع (یا مقدار دلخواه) نصف لیوان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر  2 حبه
گوجه فرنگی  3 عدد
فلفل سبز 4 عدد
پیاز  1 عدد
بادمجان  2 عدد
مرغ (بدون استخوان)  نیم کیلو
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم

طرز تهیه:

تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
 

مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.
فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا همراه با رب گوجه فرنگی کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

 



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذاهای ترکی، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: انواع غذاهای ترکیه ای، آموزش انواع غذاهای ترکیه ای، سایت آموزش غذاهای ترکیه ای، انواع غذا با مرغ، اموزش انواع غذاهای جدید، سایت اموزش آشپزی، مدل انواع غذاهای جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:55 | نظرات

طرز تهیه اسنک

________________________________________
مواد اولیه :
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و زنجبیل (( ادویه دلخواه )) میزان لازم
قارچ (نگینی خرد شده)  5 دانه متوسط
پنیر موتزارلا یا چدار یا پیتزا میزان لازم
روغن جابه جایی کره 1 ملاقه_100 گرم
نخود سبز و ذرت و هویج  (نگینی خرد شده) 1 لیوان
نان تست میزان لازم
آب 1 لیوان
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز (متوسط)  2 عدد
رب گوجه و رب زرشک 1 ق.غ
ترخون خشک 1 ق.غ


طرز تهیه:

پیاز رو خلالی خرد کرده با روغن تفت داده سپس گوشت را اضافه و تفت داده بعد نخود و ذرت و
هویج را ریخته تفت می دهیم.
قارچ و رب گوجه و رب زرشک را اضافه کرده تفت می دهیم،بعد نمک و فلفل و زردچوبه و
کاری و زنجبیل و ترخون خشک را ریخته در آخر یک لیوان آب ریخته روی شعله کم گذاشته تا مواد پخته شوند.
حالا مواد را روی اولین نون تست می گذاریم بعد پنیر را می ریزیم بعد دومین نون تست را رویش می گذاریم،
سپس نون را توی دستگاه ساندویچ میکر گذاشته تا هم پنیر آب شود هم نان برشته شود.
! نوش جان !
 
 



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع ساندویچ و سمبوسه، انواع پیتزا و لازانیا، انواع دسر و پیش غذا، انواع عصرانه،
برچسب ها: طرز تهیه پیتزا میکر، انواع غذا با نان تست، طرز تهیه اسنک خانگی، روش تهیه پیتزا خانگی، آموزش انواع غذاهای جدید، سایت اموزش آشپزی، مدل غذاهای جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:52 | نظرات
طرز تهیه پای سیب


آماده سازی: 1 ساعت
________________________________________
مواد اولیه :
روغن جامد قنادی (یا کره گیاهی) 180 گرم
روغن مایع نصف استکان
پودر شکر 200 گرم
تخم مرغ (یا 5 عدد ریز)  4عدد درشت
آرد 300 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
وانیل 1 ق چ
دارچین 1 ق م
سیب به اندازه کافی

 

طرز تهیه:
روغن و پودر شکر رو در ظرفی ریخته و کاملا مخلوط میکنیم تا مایه یکدست شود بعد تخم مرغ ها رو دونه دونه به مایه اضافه کرده و هم میزنیم وقتی خوب خمیر یکدست شد روغن مایع و وانیل و بکینگ پودر رو اضافه میکنیم در آخر هم آرد رو به خمیر اضافه ولی زیاد هم نمیزنیم همینکه آرد بخورد خمیر رفت کافیه
خب حالا باید سیب رو آماده کنیم
روش اول : سیب رو پوست کنده و حلقه حلقه میکنیم و همینجوری استفاده میکنیم
روش دوم: سیب پوستکنده رو داخل کیسه فریزر ریخته و حدود 10 دقیقه داخل آبجوش گذاشته تا نرم شود
خب حالا خمیر رو داخل قیف پارچه ایی ریخته و داخل قالب با ضخامت 1 سانتیمتر پر میکنیم بعد چند تیکه سیب روی اون گذاشته کمی دارچین میریزیم روش و دوباره یک لایه دیگه خمیر
حرارت فر که از قبل روشن و گرم شده 180 درجه
برای امتحان پای پخته شده با انگشت فشار مختصری روی اون وارد میکنیم اگه حالت اسفنجی داشت حاضره
بعد از اینکه سرد شد روی اون کمی پودر شکر الک میکنیم
نوش جان

 



طبقه بندی: انواع شیرینی، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه پای سیب، مواد لازم تهیه پای سیب، اموزش تهیه پای سیب، روش پخت پای سیب، سایت آموزش شیرینی، مدل انواع شیرینی جدید، اموزش انواع شیرینی جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:50 | نظرات

طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین

آماده سازی: 4 ساعت
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 4 ساعت و 15 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
آرد سفید 500 گرم
پودر قند 250 گرم
روغن جامد 250 گرم
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
پودر هل 1 قاشق مربا خوری

طرز تهیه:

روغن جامد و پودر هل را با دست مالش میدهیم تا یکدست شود.پودر قند را کم کم اضافه کرده مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود.آرد را کم کم اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.خمیر آماده شده را 4 ساعت در محیط آشپزخانه استراحت میدهیم.بعد از استراحت کمی ورز میدهیم بعد اندازه یک فندق از خمیر برداشته در دست گرد کرده در سینی فر دمای 180 درجه بمدت 15 دقیقه طبقه وسط تا زیر شیرینی ها طلایی شود.
نکته

سینی فر نیازی به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.
فر را از 20 دقیقه قبل روشن میکنیم.
هیچ وقت روغن جامد را آب نمیکنیم بلکه باید جامد باشد.
میتوانید نصف خمیر را با کاکائو رنگی کنید و شیرینی را دو رنگ تهیه کنید.
قبل از اینکه شیرینی ها را درون فر بگذارید روی آن ها را یک بعلاوه با چاقو بزنید تا بعد پخته شدن روی شیرینی شکفته شود.




طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه شیرینی نان قندی قزوین، مواد لازم شیرینی نان قندی، طرز پخت شیرینی نان قندی، انواع شیرینی عید نوروز، مدل انواع شیرینی، سایت آموزش شیرینی، آموزش پخت انواع شیرینی،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:46 | نظرات

طرز تهیه انواع پیش غذا جدید

آماده سازی: 15 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 5 نفر
نون تست به میزان دلخواه
خیار (بهتر است از خیارهای بزرگ استفاده کنید.) دو عدد
پنیر به میزان دلخواه
گوجه فرنگی  2 عدد
سیخ چوبی به تعداد دلخواه

 
طرز تهیه:
از این پیش غذای اشتها آور میتونید در میهمانیهاتون استفاده کنید.
اول خیار رو با پوست کن به ورقه های نازک تبدیل می کنید.
نون تست رو برش های مستطیل میدید به اندازه عرض خیار.
بعد از اون گوجه فرنگی رو برش میدید ولی گوشتش رو درمیارید.
چهار طرف نون تست برش داده شده هر پنیری که دوست دارید میمالید.
و نون رو داخل خیار میزارید و رول می کنید.
برای اینکه باز نشه ، اول یه تیکه مربعی گوجه فرنگی رو به سیخ چوبی بکشید و بعد از اون رول خیارتون رو داخل سیخ کنید .
توی هر سیخ چوبی 2 تا رول خیلی قشنگ میشه .
این پیش غذا رو خودم با کمی تغییر درست کردم.
اشتها آور ساده ولی جذابیه
نوش جان !!

 



طبقه بندی: انواع غذاهای رژیمی، انواع غذاهای گیاهی، انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: انواع پیش غذا جدید، آموزش پیش غذاهای جدید، انواع پیش غذا با خیار، انواع پیش غذا با پنیر، عکس انواع پیش غذا، سایت آموزش آشپزی، انواع غذاهای جدید ایرانی،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:43 | نظرات

طرز تهیه دنت زعفرانی

________________________________________
مواد اولیه :
شیر  2 لیوان
شکر 3 قاشق غذاخوری
نشاسته 3 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری

دسرهای سنتی بسیاری مخصوص شهرهای مختلف ایران وجود دارد. یکی از این دسرها مشکوفی است که مخصوص مازندران است.
این دسر یک دسر مازندرانی است. اگر به جای شیر در تهیه‌ی این دسر از آب استفاده کنید اسم دسر شما مسقطی است.
 

طرز تهیه :


شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
قابلمه‌ی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرف‌های مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
می‌توانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید‌.
برای اینکه دسر را به رنگ‌های دیگر نیز تهیه کنیم می‌توانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (می‌توانیم لایه‌های ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
 



طبقه بندی: انواع غذاهای شمالی، انواع صبحانه، انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: طرز تهیه دنت زعفرانی، روش تهیه دنت زعفرانی خانگی، انواع صبحانه جدید، انواع دسر جدید، مواد لازم تهیه دنت زعفرانی، دستور تهیه دنت زعفرانی، آموزش انواع غذاهای جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:38 | نظرات

انواع غذاهای محلی کرمان

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 5 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 5 نفر
گوشت چرخ کرده گوسفند  گرم250
سیب زمینی متوسط 2 عدد
رب گوجه‌فرنگی 1قاشق غذا خوری پر
آرد نخودچی به مقدار لازم
ترخون خشک 2قاشق غذا خوری
تخم گشنیز 1قاشق مرباخوری
فلفل قرمز به مقدار لازم
پودر زنجبیل نصف قاشق چایخوری
زیره(سبز یا سیاه) یک قاشق چایخوری
جعفری خشک 1قاشق مربا خوری
نمک به مقدار لازم
روغن 1قاشق غذا خوری
پیاز متوسط 1عدد
زردچوبه به مقدار لازم
 
طرز تهیه:
ابتدا روغن را درون قابلمه ریخته و پیاز متوسطمان را ریز خرد کرده و درون روغن تفت میدهیم وقتی طلایی شد زرد چوبه و رب گوجه را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و ترخون خشکمان را که از قبل خیس کرده بودیم را اضافه میکنیم و هم میزنیم و حالا آب را به پیاز و ترخون و رب گوجه اضافه میکنیم البته نه زیاد بعد سیب زمینی هایمان را ورق ورق میکنیم به اندازه ی یک و نیم سانت،حالا درون قابلمه میریزیم که با رب گوجه و پیاز و زرد چوبه بپزد
در حین پختن سیب زمینی
گوشت چرخ کرده،نمک،فلفل،،زرد چوبه،زنجبیل،تخم گشنیز،جعفری خشک و زیره را با هم مخلوط میکنیم و آرد نخود چی الک شده را کم کم به آن اضافه میکنیم،البته باید گفت که نباید آرد نخودچی زیاد بریزیم تقریبا اندازه ای که مواد به دستمان نچسبد و کمی آب و حالا خوب ورز میدهیم تا همه مواد با هم یکدست شود
به اندازه ی یک گردوی بزرگ مواد را درون کمی آب جوش در یک کاسه کمی رقیق میکنیم و در آب در حال جوشیدن قابلمه میریزیم جهت غلظت قاتقمان،
حالا به اندازه ی دلخواه تکه ای از مواد گوشتمان را در دست گلوله کرده و مثل شامی در دست پهن میکنیم و درون آب درون قابلمه که در حال جوشیدن هست آرام رها میکنیم و همین طور تمامی مواد گوشتمان را به همین شکل درون قابلمه میریزیم کمی که جوش خورد و خودش را گرفت زیر شعله را کم میکنیم و و سر قابلمه را میگذاریم تا غذایمان خوب جا بیفتد در آخر مرحله پخت کمی نمک به آب گوشتمان اضافه میکنیم.
نوش جان

 



طبقه بندی: انواع آبگوشت، انواع خورش، انواع آش و سوپ،
برچسب ها: انواع غذاهای محلی، طرز تهیه قاتق گوشت کرمانی، روش پخت قاتق گوشت کرمانی، مواد لازم غذای قاتق گوشت کرمانی، آموزش انواع غذاهای جدید، سایت آموزش آشپزی، طرز پخت انواع غذای جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:31 | نظرات
دستور پخت انواع شیرینی

این شیرینی از اون شیرینی های پر طرفدار،ساده،خوشمزه و همه پسنده من بارها خودم تهیش کردم و به جرات میتونم بگم احتمال خراب شدنش زیر 5درصده و خیلی فوت و فن نداره پس اگر تا حالا شیرینی درست نکردید این شیرینی بهترین انتخابه!

مواد لازم:

آرد:120گرم
پودر هل:نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ:1عدد
پودر شکر:50گرم
سفیده تخم مرغ:1عدد
کره:70گرم
شکلات تخته ای و پدر پسته به میزان لازم برای تزیین
________________________________________

طرز تهیه:

اول اجازه بدید کره کمی نرم بشه و بعد اون رو با پودر شکر مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا یکدست بشن.بهتره 5تا 7 دقیقه این کار رو انجام بدید تا پودر شکر کامل حل بشه.تخم مرغ رو به مواد اضافه کنید و بازم چند دقیقه ای بزنید.آرد رو حتما 3بار الک کنید و بعد کم کم به مواد اضافه کنید و هر بار با همزن خوب هم بزنید تا گلوله نشه.اواخر اضافه کردن آرد همزن رو کنار بذارید و با دست خمیر رو هم بزنید.وقتی آرد کامل اضافه شد اون رو داخل نایلون قرار بدید و اجازه بدید نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنه.

دستور پخت انواع شیرینی
 

وقتی زمان گذشت خمیر رو خارج کنید و ازش مقداری بردارید ور وی سطح کار رول کنید و بعد به شکل نعل خمش کنید.داخل سینی قر کاغذ روغنی بندازید یا چربش کنید و شیرینی ها رو روش بچینید.سفیده تخم مرغ رو کامل بزنید و بعد با برس روی شیرینی ها بکشید و اگر دوست دارید روی اونها خلال پسته یا بادام قرار بدید.
حالا سینی رو داخل فری که از قبل با دمای 175درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدید و صبر کنید تا زیر شیرینی کاملا طلایی بشه ولی روش نیازی نیست خیلی تغییر رنگ بده.وقتی شیرینی پخت اون رو خارج کنید و نیم ساعت داخل یخچال بذارید تا سرد بشه.مقداری شکلات رو آب کنید و نوک نعلها رو داخل شکلات قرار بدید و دوباره بذاریدش یخچال تا شکلات ببنده.


دستور پخت انواع شیرینی
 


دستور پخت انواع شیرینی



دستور پخت انواع شیرینی
 

 

________________________________________

نکات:


1)به جای کره میشه روغن جامد استفاده کرد.
2)اگر دوست دارید روی شیرینی رو کامل با کاکائو ب1وشونید.
3)میتونید این شیرینی رو کاکائویی هم تهیه کنید و به ازای هر قاشق 1ودر کاکائویی که اضافه میکنید 1قاشق آرد از مواد کم کنید.
4)این خمیر خیلی راحت تهیه میشه میتونید با قالبها و شکلهای مختلف باهاش شیرینی تهیه کنید.
 



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه انواع شیرینی، دستور پخت انواع شیرینی، آموزش تهیه شیرینی نوروز، طرز تهیه شیرینی عیدنوروز، سایت آموزش شیرینی پزی، دستور شیرینی ساناز مینایی،

تاریخ : پنجشنبه 28 بهمن 1395 | 12:38 | نظرات

طرز تهیه انواع شیرینی،آموزش آشپزی


مواد لازم:

گلاب:نصف پیمانه
تخم مرغ:1عدد
پودر شکر:175گرم
کره:250گرم
آرد برنج:نیم کیلو
تخم خرفه یا سیاه دانه:به میزان لازم
________________________________________

طرز تهیه :

اول پودر شکر رو با کره کمی نرم شده مخلوط کنید و با قاشق هم بزنید تا کمی یکنواخت بشن.تخم مرغ رو نیم ساعت قبل داخل دمای اتاق قرار بدید و بعد به مواد اضافه کنید و بازم به خوبی مواد رو هم بزنید.گلاب رو هم داخل خمیر بریزید و با قاشق مواد رو خوب هم بزنید.آرد برنج رو حتما و حتما و حتما 3بار الک کنید و بعد نصفش رو کم کم به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید .حالا با دست خمیر رو ورز بدید و کم کم بقیه آرد رو هم اضافه کنید.

طرز تهیه شیرینی
 

خمیر آماده شده رو داخل نایلون قرار بدید و دربش رو ببندید و 24ساعت بذاریدش داخل یخچال.فر رو با دمای 300درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتی گراد روشن کنید و سینی رو چرب کنید یا کاغذ روغنی بندازید.از خمیر گلوله هایی به اندازه دلخواه در بیارید و روی سینی بذارید و بعد با مهر مخصوص یا هر وسیله ای که دوست دارید روش طرح بندازید.در آخر هم روی شیرینی ها مقداری تخم خرفه یا سیاهدانه بپاشید.سینی رو 20 تا 30 دقیقه داخل فر قرار بدید.


طرز تهیه انواع شیرینی،آموزش آشپزی
 


طرز تهیه انواع شیرینی،آموزش آشپزی


طرز تهیه انواع شیرینی،آموزش آشپزی

 

________________________________________

نکات:

1)میشه به جای کره از روغن جامد استفاده کرد.
2)حتما طرح زدن روی خمیر رو سریع انجام بدید.اگر صبر کنید بعد از چیدن همه خمیر ها روی همه مهر بزنید شیرینی ها ترک میخورن.
3)اگر دوست دارید داخل خمیر 2تا 5قطره زعفران ابکرده غلیظ اضافه کنید.
 



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه شیرینی نان برنجی، روش پخت شیرینی نان برنجی، دستور پخت شیرینی نان برنجی، مواد لازم پخت شیرینی نان برنجی، دستور تهیه انواع شیرینی عید نوروز، سایت آموزش انواع شیرینی،

تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395 | 22:38 | نظرات
شیرینی نخودچی

این شیرینی کلا جزو شیرینی های به شدت ساده و خوشمزست که توی عید خیلی زیاد استفاده میشه و افراد مبتید و تازه کار هم راحت میتونن تهیش کنن !
________________________________________

مواد لازم:

پودر هل:1قاشق مرباخوری سرپر
پودر شکر:نیم کیلو
خلال پسته :به میزان لازم
کره:نیم کیلو
آرد نخودچی:1کیلوگرم
________________________________________

طرز تهیه:

اول پودر شکر رو با کره مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنیدشون تا یکنواخت بشن.کره باید از قبل نرم شده باشه.آرد نخودچی و پودر هل رو یکباره به مواد اضافه کنید و بعد دستتون رو کمی چرب کنید و مواد رو خوب ورز بدید تا کامل همه چیزا با هم قاطی بشن.حالا دو دفعه مواد رو چرخ کنید تا کاملا از یکنواخت شدنش مطمئن بشید .حتما کار چرخ کردن مواد رو دو بار انجام بدید یا حتی 3 مرتبه چون در کیفیت نهایی بسیار موثره. خمیر رو بذارید داخل نایلون و 24 ساعت بذاریدش داخل یخچال بمونه و استراحت کنه!
 

طرز تهیه شیرینی

حالا خمیر آماده شده رو روی سطح چرب شده پهن کنید و به قطر دلخواه درش بیارید.روی خمیر قالب بزنید یا اینکه اونو قلقلی کنید و روی هر کدوم از شیرینی ها مقداری پودر پسته یا خلال قرار بدید.داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو داخلش بچینید.فر رو از قبل 10 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی رو 35تا40 دقیقه داخلش قرار بدید.
 

انواع شیرینی ویژه نوروز

________________________________________

نکات:


1)اگر دوست دارید مقداری زعفران هم به خمیر اضافه کنید.
2)میتونید مقداری پودر پسته هم داخل خمیر بریزید.
3)به جای کره میشه از روغن جامد استفاده کرد.
 



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه شیرینی نخودچی، روش پخت شیرینی نخودچی، مواد لازم شیرینی نخودچی، طرز پخت شیرینی نخودچی، دستور تهیه شیرینی نوروز، سایت آموزش شیرینی، آموزش تهیه شیرینی نخودچی،

تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395 | 22:30 | نظرات
انواع نوشیدنی


________________________________________
مواد اولیه :
بستنی 120 گرم
موز 2 عدد
شیر  یک سوم پیمانه

طرز تهیه:
موز را حلقه کرده و در ظرف میریزیم.
حدوداً یک سوم شیر را روی موزها میریزیم.
بستنی را هم اضافه میکنیم.
میتوانیم از بستنی با طعم موز هم استفاده کرد. بستنی وانیلی را برای تمام گلاسه ها میتوان استفاده کرد.
برای تزئین روی موز گلاسه از خود موز استفاده میکنیم آنرا به اندازه های دلخواه برش زده لبه لیوان و روی بستنی میگذاریم و از چند تکه چوب شور هم استفاده میکنیم.
برای اینکه گلاسه بهتری داشته باشیم باید در چرخاندن قاشق داخل بستنی یعنی اسکوپ دقت زیادی بکنیم.
میتوانیم شیر و موز را با هم میکث کنیم و بعد بستنی اضافه کنیم برای این موز گلاسه استفاده کنیم
میتوان برای تزئین از مواد و اسانس دلخواه استفاده کرد.





طبقه بندی: انواع نوشیدنی و شربت، انواع بستنی و فالوده،
برچسب ها: انواع نوشیدنی با موز، انواع دسر با موز، انواع دسر با بستنی، طرز تهیه دسرهای جدید، انواع دسر جدید، سایت آموزش آشپزی، انواع غذاهای جدید،

تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395 | 19:30 | نظرات
طرز تهیه سالاد روسی

آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
سس مایونز 3 قاشق غذاخوری
خیارشور خرد شده 5 عدد متوسط
شوید تازه وخرد شده به میزان لازم
پیازچه خرد شده به میزان لازم
تخم مرغ ((ابپز شده))  5عدد
هویج نگینی خرد شده آبپز شده 4عدد متوسط
سیب زمینی آب پز 3 عدد متوسط
نمک- فلفل به میزان لازم
نخودفرنگی 1 لیوان
ابلیمو (دلخواه) به میزان لازم

طرز تهیه:
سیب زمینی ها را مکعبی شکل حدود یک سانت خرد کرده با آب جوش بپزید به طوری که کاملا له نشود
هویج و تخم مرغ را بپزید و آن ها را نیز مکعبی شکل خرد کنید سپس خیار شور ها را خرد کرده با پیازچه خرد شده به مواد بالا اضافه کنید نخود فرنگی وشوید تازه خرد شده را هم در آخر به مواد اضافه کنید
نمک فلفل و ابلیمو (دلخواه) را با سس مایونز مخلوط کرده به مواد سالاد اضافه کنید سپس در یخچال گذاشته تا سرد شود وبعد میتوانید میل کنید





طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا، انواع سالاد و بورانی،
برچسب ها: انواع سالاد، انواع پیش غذای جدید، طرز تهیه سالاد با سیب زمینی، انواع سالادهای جدید، سایت آموزش آشپزی، آشپزی ایرانی، انواع غذاهای ایرانی،

تاریخ : چهارشنبه 27 بهمن 1395 | 19:26 | نظرات

انواع غذا با مرغ


مواد اولیه :
نمک و روغن به میزان لازم
هویج نیم کیلو
سینه مرغ بدون پوست و استخوان 1 کیلو
پیاز  1عدد
پنیر پیتزا 200گرم
خامه 1/3 فنجان
آب لیموترش 1 عدد
شوید یک دسته
نشاسته سیب زمینی یا آرد 4ق غ
فلفل سیاه تازه سابیده و جوزهندی سابیده کمی


طرز تهیه:

سینه های مرغ رو به نوارهای باریک و بلند می بریم.

انواع غذا با مرغ


تکه های مرغ رو در یک کاسه با نمک و فلفل و کمی جوزهندی مزه دار می کنیم.

انواع غذا با مرغ


آب لیمو رو روی مرغ ها می ریزیم.


انواع غذا با مرغ


مرغ رو با لیمو و نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کنار میذاریم.


انواع غذا با مرغ



پیاز رو نگینی خورد می کنیم و در روغن سرخ میکنیم.


انواع غذا با مرغ

وقتی پیاز شفاف و طلایی شد قارچ ها رو ریز خورد می کنیم و به پیاز اضافه می کنیم.


انواع غذا با مرغ


قارچ و پیاز رو خوب سرخ می کنیم تا آب قارچ کاملاً کشیده بشه.بعد نمک و فلفل می ریزیم.


انواع غذا با مرغ


خامه رو اضافه می کنیم.

انواع غذا با مرغ


شوید خورد شده رو اضافه می کنیم و 2 دقیقه می پزیم.

انواع غذا با مرغ


نشاسته ذرت یا آرد رو اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ بشه. ازروی حرارت بر می داریم.


انواع غذا با مرغ


یک ظرف مناسب فر بر میداریم. اگر از ظرف کمربندی استفاده می کنید دورش رو فویل بکشید تا مواد به بیدون نشت نکنه. 2/3 مرغ ها رو کف ظرف پهن می کنیم. دقت می کنیم لابه لای تکه های مرغ فاصله خالی نمونه.


انواع غذا با مرغ



نصف پنیر رنده شده رو روی مرغ ها پخش می کنیم.


انواع غذا با مرغ


مخلوط پیاز و قارچ رو روی پنیر به طور یکنواخت پهن می کنیم.


انواع غذا با مرغ


هویج ها رو رنده می کنیم و روی مخلوط قارچ می ریزیم.


انواع غذا با مرغ


باقیمانده مرغ رو روی هویج ها پهن می کنیم. تا لبه ظرف رو با مرغ می پوشونیم. دقت کنید مرغ ها موقع پخت جمع می شن.


انواع غذا با مرغ


فر رو با دمای 400 درجه فارنهایت گرم می کنیم. وقتی فر کاملاً داغ شد ظرف رو 30 دقیقه در فر میذاریم.
وقتی از فر در آوردیم آب خوراک رو از ظرف خارج می کنیم. اگر از ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو کمی باز می کنیم آب اضافه خارج بشه. برای اینکار فویل رو باز می کنیم و دوباره دور ظرف می پیچیم.



انواع غذا با مرغ



باقیمونده پنیر رو روی مرغ می ریزیم.


انواع غذا با مرغ


ظرف رو دوباره در فر میذاریم تا پنیر آب بشه و سطحش برشته بشه. بعد ار فر درمیاریم.


انواع غذا با مرغ


10- 15 دقیقه میگذاریم کمی خنک بشه .اگر ظرف کمربندی استفاده کردیم کمربندش رو باز می کنیم.


انواع غذا با مرغ


































طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: انواع غذاهای جدید، انواع غذا با مرغ، انواع خوراک با مرغ، طرز تهیه غذای جدید با مرغ، انواع غذا با پنیر پیتزا، آموزش آشپزی، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : دوشنبه 25 بهمن 1395 | 01:13 | نظرات



موس شیرین پنیر ماسکارپون ، دسری شیرین با میوه های ترش تابستانی


موس شیرین پنیر ماسکارپون، نوعی پنیر خامه ای شیرین است که مکمل خوبی برای میوه های ترش تابستانی است.

مواد لازم برای موس شیرین پنیر ماسکارپون :

 پنیر ماسکارپون :  450 گرم
 شکر دانه ریز :  100 گرم
زرده تخم مرغ :   4 عدد
میوه های تابستانی منجمد : 400 گرم
انگور فرنگی تازه جهت تزیین :  مقداری
بیسکویت بادامی جهت سرو  :  مقداری


طرز تهیه موس شیرین پنیر ماسکارپون :

پنیر ماسکارپون را داخل کاسه بزرگی بریزید و با استفاده از یک قاشق چوبی آنقدر آن را هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

زرده های تخم مرغ و شکر را به پنیر اضافه نمایید و خوب بزنید. سپس مخلوط را یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

یک لایه از مخلوط پنیر را داخل هر یک از ظروف مخصوص سرو ریخته، بعد یک لایه از میوه های تابستانی روی آن بریزید. این کار را مرتب تکرار نمایید تا ظرف کاملا پر شود. مقداری از مخلوط پنیر را برای روی دسر نگه دارید.

ظرف های موس را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند. در این مرحله باید میوه های داخل موس یخ زده باشند.

موس پنیر ماسکارپون را همراه بیسکویت سرو نمایید.

 




طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا، انواع شیرینی،
برچسب ها: انواع دسر، طرز تهیه انواع موس، انواع دسر تابستانه، طرز تهیه انواع شیرینی، سایت آموزش آشپزی، آموزش انواع شیرینی و دسر، انواع شیرینی عید نوروز،

تاریخ : یکشنبه 24 بهمن 1395 | 14:32 | نظرات
تعداد کل صفحات : 2 :: 1 2
لطفا از دیگر صفحات نیز دیدن فرمایید