تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - مطالب دی 1395
مزه دار کردن سویا


برای خوشمزه کردن سویا به نکته هاى زیر دقت کنید :

1)
هیج گاه سویا را با آب سرد نشویید! همیشه برای شستن سویا آن را با آب جوش بشویید یا آنکه داخل آب در حال جوش ریخته و بعد از کمی جوشیدن آن را آبکش کنید.
________________________________________

2)
سویا را نچلانید!برخی ها عادت دارند بعد از شستن سویا آن را میفشارند تا آب اضافی آن خارج شود ولی شما در واقع با این کار مواد خوشمزه سویا را دور میریزد.برای از بین بردن آب اضافی سویا آن را آبکش کرده و کمی صبر کنید تا آب اضافی آن به صورت طبیعی خشک شود.
________________________________________

3)
بیش از 1بار آب سویا را عوض نکنید.برخی قبل از پخت سویا آن را داخل آب جوش خیس میکنند و چند بار آب آن را عوض میکنند ولی بهتر است برای حفظ طعم سویا بیش از یک بار آب آن را عوض نکنید.
________________________________________

4)
برای آماده کردن سویا مقداری پیاز را رنده کرده و داخل روغن زیتون یا کره آن را سرخ کنید و به آن مقداری پودر سیر،نمک،زعفران،فلفل،زردچوبه و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و بعد از کمی سرخ کردن سویا آبکش شده را به آن اضافه کرده و خوب تفت دهید سپس 2قاشق غذاخوری آبغوره(به ازای هر بسته)به مواد اضافه کرده و کمی صبر کنید تا به خورد سویا رود و بعد 1فنجان آب جوش به مواد اضافه کنید و در ظرف را ببندید و اجازه دهید سویا کاملا بپزد.میتوانید مقداری ریحان تازه و آویشن هم به سویا اضافه کنید.
نوش جان
 


طبقه بندی: خواص انواع مواد غذایی، انواع غذاهای گیاهی،
برچسب ها: روش های مزه دار شدن سویا، خوشمزه کردن سویا، پخت انواع غذا با سویا، سایت اموزش آشپزی، آموزش آشپزی آسان، انواع غذا با سویا، آشپزی رزا منتظمی،

تاریخ : سه شنبه 28 دی 1395 | 00:25 | نظرات
شیرینی پنجره ای

مواد لازم
گلاب:نصف پیمانه
نشاسته:75گرم
تخم مرغ:5عدد
شیر سرد:1پیمانه
آرد سفید گندم:75گرم
پودر شکر و پودر هل و پودر پسته به میزان لازم برای تزیین
________________________________________

طرز تهیه:

اول داخل ظرفی مناسب نشاسته و شیر سرد رو با هم مخلوط کنید.وقتی خوب با هم مخلوط شدن و کامل نشاسته حل شد ظرف رو 15 دقیقه کنار بذارید تا نشاسته داخل شیر حل بشه.حالا یکی یکی تخم مرغها رو به شیر اضافه کنید و هر بار با اضافه کردن هر تخم مرغ 1دقیقه مواد رو با چنگال خوب بزنید.(در مجموع 5دقیقه مواد رو بزنید)آرد رو حتما 3 مرتبه الک کنید و بعد خیلی کم کم و آهسته به مواد اضافش کنید.مواد رو مرتب هم بزنید تا آرد گلوله نشه .بهتره با چنگال مواد رو هم بزنید.گلاب رو در انتها به مواد اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.ظرف مناسبی رو انتخاب کنید که گود باشه و داخلش مقدار زیادی روغن بریزید و صبر کنید تا روغن کامل داغ بشه.قالب مناسب و مخصوص نان پنجره ای رو داخل روغن فرو ببرید و کمی صبر کنید تا گرم بشه.قالب گرم شده رو داخل خمیر قرار بدید البته نه طوری که کل قالب داخل خمیر بره حدود نصف قالب که داخل خمیر بره کافیه.حالا خیلی سریع قالب رو داخل روغن کاملا داغ شده فرو ببرید و بعد از چند ثانیه قالب رو تکون بدید تا خمیر ازش جدا بشه و داخل روغن سرخ بشه.وقتی کامل شیرینی داخل روغن سرخ شد اونو خارج کتید و بذاریدش روی یه دستمال تا روغن اضافیش بره و بعد از اینکه کامل خنک شد روش مقداری پودر قند،پودر پسته و پودر هل بپاشید.


شیرینی پنجره ای


شیرینی نان پنجره ای
 

 

________________________________________

نکات:

1)اگر دوست دارید داخل مواد کمی زعفران هم بزنید.
2)غلظت خمیر باید شبیه فرنی باشه اگر خمیر خیلی شل بود بهش کمی آرد اضافه کنید و اگر خیلی سفت بود کمی دیگه گلاب بریزید.
3)قالب نباید خیلی داغ بشه یا خیلی سرد باشه چون در این صورت خمیر شما بریده میشه!
4)یادتون باشه این شیرینی رو اصلا با روغن جامد تهیه نکنید چون روغن رسوب میکنه و بد طعم میشه.
 



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه شیرینی پنجره ای، روش پخت شیرینی پنجره ای، مواد لازم پخت شیرینی پنجره ای، طرز تهیه انواع شیرینی، دستور تهیه انواع شیرینی، سایت آموزش شیرینی، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : سه شنبه 28 دی 1395 | 00:12 | نظرات

طرز تهیه مربای خربزه

________________________________________
مواد اولیه :
شکر 3 پیمانه
آهک 1 پیمانه
آب 2 پیمانه
آب (برای درست کردن آب آهک) 1 لیتر
خربزه (بدون پوست) 500 گرم
وانیل 1.8 ق.چ



مربای خربزه از آن مرباهای جدید است که از خوردن آن نه تنها پشیمان نمی شوید؛بلکه مشتری اش هم می شوید.

طرز تهیه:

خربزه را به شکل دلخواه قالب بزنید و در ظرفی بریزید.
آهک را با آب مخلوط کنید تا مدتی بماند و آهک آن ته نشین شود.
حالا آب صاف روی آهک ها را روی خربزه بریزید,طوری که کاملا روی خربزه ها را بپوشاند.
خربزه ها باید به مدت ۱۲ ساعت در آب آهک بماند.
بعد از این مدت خربزه ها را از آب آهک بیرون آورده و به مدت چهار تا پنج ساعت
در آب معمولی بخیسانید تا آماده شود.
آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود.
بعد از جوشیدن شربت،خربزه های آماده را به همراه وانیل به قابلمه شربت اضافه کرده و
صبر کنید تا به مدت پنج دقیقه بجوشد.
بعد حرارت را خاموش کرده و صبر کنید تا مربا خنک شود.




طبقه بندی: انواع مربا و مارمالاد،
برچسب ها: طرز تهیه مربا خربزه، طرز تهیه انواع مربا، روش تهیه مربا با خربزه، سایت آموزش آشپزی، روش تهیه انواع مربا، انواع مربا جدید،

تاریخ : دوشنبه 27 دی 1395 | 19:42 | نظرات

طرز تهیه رول کرپ پنیری یک فینگر فود خوشمزه و شیک



فینگرفود

________________________________________
مواد اولیه :
تخم مرغ  1عدد
نمک 1پنس
شیر  1لیوان
ارد حدود 3/4پیمانه
جعفری 1مشت

طرز تهیه برای 5کرپ:
تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.
در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.
کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه
بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.
رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.
نووووووووووووووش جان!




طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا، انواع رولت و کرپ،
برچسب ها: طرز تهیه فینگرفود، انواع فینگرفود، طرز تهیه کرپ تخم مرغ، انواع غذا با تخم مرغ، انواع دسر و پیش غذا، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : دوشنبه 27 دی 1395 | 19:35 | نظرات



انواع صبحانه


آماده سازی: 2 ساعت
________________________________________
مواد اولیه :
کره 6 ق س(120گرم)
پودر کاکائو 2لیوان
شیر  8لیوان سرپر
شکر 1 پیمانه +1/4 پیمانه (450گرم)


طرز تهیه:


ظرف نسبتا بزرگی را انتخاب کنید و پودر کاکائو و شکر را داخل آن ریخته و با قاشق به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند طوری که هیچ گلوله ای از پودر کاکائو یا شکر در مخلوط نباشد در غیر این صورت بعدا گلوله میشوند.
شیر را به مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
هم میزنیم تا اطراف آن حباب بزند اما نجوشد.
شعله را ملایم کرده و به خوبی مخلوط میکنیم.این کار را آنقدر ادامه میدهیم تا شکلات غلیظ شود(حدود 45دقیقه تا 1ساعت).
بعد از 45 دقیقه جوشیدن کره را اضافه میکنیم.


انواع صبحانه


مواد را هم میزنیم تا کره ذوب شود. دوباره هم میزنیم تا شکلات به غلظت خوبی برسد و بعد شعله را خاموش کرده و صبر میکنیم تا شکلات سرد شود.


نکات:

1)در صورت تمایل از میزان پودر کاکائو کم کنید تا شکلات شما شیرین تر شود.
2)نباید این شکلات ته بگیرد در صورت ته گرفتن ظرف را عوض کنید.
3)بهتر است شکلات را مدام یا 10دقیقه یا 5دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
4)نباید حرارت در حین غلیظ شدن شکلات زیاد باشد چون بعدا شکلات شکرک میزند.
5)در صورت تمایل مقداری فندق یا کرم فندق هم به کاکائو اضافه کنید.
نوش جان








طبقه بندی: انواع صبحانه، انواع کرم و شکلات،
برچسب ها: انواع صبحانه، طرز تهیه انواع صبحانه جدید، طرز تهیه شکلات صبحانه خونگی، سایت آموزش آشپزی، انواع صبحانه جدید، دستور تهیه کرم شکلات، روش تهیه شکلات صبحانه،

تاریخ : شنبه 25 دی 1395 | 12:26 | نظرات