تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک شکلاتی با گلابی دارچینی
طرز تهیه کیک شکلاتی



مواد اولیه :


برای 10 نفر
پوست پرتقال رنده شده برای تزیین
شکلات سفید 85 گرم
پودر دارچین ¼ قاشق چایخوری
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
آرد کامل یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
شیر  یک پیمانه
تخم مرغ  یک عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو 1/3 پیمانه
شکر قهوه ای ¾ پیمانه
آرد کامل یک و دو سوم  پیمانه
چوب دارچین یک تکه
آب پرتقال یک قاشق غذاخوری
شکر ¼ پیمانه
آب دو پیمانه
گلابی بزرگ 3 عدد

طرز تهیه:


هسته گلابی ها را خارج کنید. در یک قابلمه بزرگ، ¼ پیمانه شکر، آب پرتقال و چوب دارچین را با هم مخلوط کنید. اجازه دهید بجوشد. هم بزنید تا شکر حل شود. دوباره بگذارید بجوشد. حرارت را کم کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا 20 تا 25 دقیقه نیم جوش بماند تا گلابی ها نرم شوند. از روی حرارت بردارید. آبکش کنید و کنار بگذارید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. یک ظرف مستطیلی پیرکس را چرب کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، 1 2/3 پیمانه آرد کامل،1/3 پیمانه بیکینگ پودر، 1 قاشق چایخوری دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید.
مواد را داخل پیرکس بریزید. در یک کاسه یک قاشق غذاخوری آرد، یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ¼ قاشق چایخوری را با هم مخلوط کنید. هر کدام از گلابی ها را داخل آن بغلتانید تا همه سطح گلابی را پوشش دهد. سپس گلابی ها را داخل خمیر داخل پیرکس بگذارید. به مدت 50 تا 55 دقیقه بپزید تا کیک کاملا پخته شود.
برای سرو، شکلات آب شده سفید را روی آن بریزید و با پوست پرتقال تزئین کنید.

 



طبقه بندی: انواع شیرینی، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک شکلاتی با گلابی دارچینی، طرز تهیه کیک با گلابی، روش تهیه انواع کیک، دستور پخت انواع کیک، آموزش پخت انواع کیک جدید، سایت آموزش شیرینی پزی، آموزش آشپزی آسان،

تاریخ : یکشنبه 1 اسفند 1395 | 19:31 | نظرات