تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک هل و گلاب


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 1 ساعت
________________________________________
مواد اولیه :

نمک 1 پنس
هل 1 قاشق مرباخوری
گلاب 1/2 پیمانه
شیر ولرم 1 پیمانه
تخم مرغ (هم دمای محیط)  3 عدد
شکر 1 پیمانه
آرد 2 و 1/2 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر و هل را به مدت 8 دقیقه با همزن برقی هم میزنیم سپس شیر و گلاب را اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
روغن را به مواد اضافه کرده 1 دقیقه با همزن میزنیم تا کاملا مخلوط شود . سپس آرد و بکینگ پودر و نمک ( 2 بار الک شود) را اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.
دمای 180 درجه/ مدت زمان پخت 30 دقیقه




طبقه بندی: انواع شیرینی، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه انواع کیک، دستور پخت انواع کیک، روش پخت کیک، آموزش پخت انواع کیک، سایت آموزش آشپزی، آموزش انواع غذاهای ایرانی، انواع غذاهای جدید ایرانی،

تاریخ : یکشنبه 1 اسفند 1395 | 19:20 | نظرات