تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه تاووک ( خوراک مرغ ترکیه ای )
طرز تهیه تاووک خوراک مرغ ترکیه ای


آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه
________________________________________
مواد اولیه :
برای 4 نفر
ادویه کاری بمیزان لازم
روغن مایع (یا مقدار دلخواه) نصف لیوان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
سیر  2 حبه
گوجه فرنگی  3 عدد
فلفل سبز 4 عدد
پیاز  1 عدد
بادمجان  2 عدد
مرغ (بدون استخوان)  نیم کیلو
نمک و فلفل سیاه بمیزان لازم

طرز تهیه:

تاووک (Patlıcanlı Tavuk) نوعی خوراک ترکیه ای است.
 

مرغها را به قطعات کوچک برش داده و همراه پیاز خرد شده و سیر خرد شده در روغن تفت میدهیم.
فلفل ها را هم خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم. بادمجان ها را که قبلا برش داده و در کمی آب نمک نگه داشته ایم تا تلخی آنها گرفته شود و قبلا سرخ کرده ایم به مواد اضافه کرده و تفت میدهیم.
بعد گوچه فرنگی را اضافه میکنیم و مواد را سرخ کرده و میگذاریم تا همراه با رب گوجه فرنگی کاملا بپزد در آخر ادویه و نمک را اضافه میکنیم.

 



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذاهای ترکی، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: انواع غذاهای ترکیه ای، آموزش انواع غذاهای ترکیه ای، سایت آموزش غذاهای ترکیه ای، انواع غذا با مرغ، اموزش انواع غذاهای جدید، سایت اموزش آشپزی، مدل انواع غذاهای جدید،

تاریخ : شنبه 30 بهمن 1395 | 14:55 | نظرات