تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه شیرینی مارمالادی
طرز تهیه انواع شیرینی،آموزش آشپزی

شیرینی مارمالادی از شیرینی های خوش رنگ و لعاب سنتی ایرانی است. شیرینی مارمالادی معمولا برای پذیرایی در مناسبت های گوناگون استفاده می شود. در ادامه با طرز تهیه شیرینی مارمالادی آشنا خواهید شد.

مواد لازم:
•    آرد
•    پودر قند
•    مارمالاد
•    تخم مرغ
•    وانیل
•    روغن یا کره
•    یک پنجم پیمانه
•    یک سوم پیمانه
•    کمی (آلبالو - گیلاس)
•    ۲ عدد
•    کمی
•    دو سوم پیمانه
 
طرز تهیه:


گام اول: ابتدا باید کره و پودر قند را آنقدر هم بزنید تا سفید شود.
گام دوم: سپس زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید. زرده های تخم مرغ را باید یکی یکی به مخلوط پودر قند و کره اضافه کنید. بعد از آنکه وانیل را نیز اضافه کردید مخلوط را هم بزنید.
گام سوم: پس از مخلوط کردن مواد بالا، آرد را نیز کم کم اضافه کنید و خوب مالش دهید تا به خمیری صاف و یکدست برسید.
گام چهارم: اکنون خمیر را به صورت توپ های کوچکی در بیاورید و وسط آن را گود کنید.
گام پنجم: سفیده های تخم مرغ باقیمانده را در یک ظرف مناسب آنقدر هم بزنید تا ابری مانند شود. بعد از آن باید خمیرهای توپی شده را در آن فرو برده و بغلطانید.
گام ششم: شیرینی ها را درون سینی چرب شده بصورت فاصله دار بچینید و در فر شماره ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
گام هفتم: شیرینی های پخته شده را از فر در بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند. بعد از آن می توانید درون حفره های آنها را با مارمالاد پر کنید.
امیدوارم از تجربه تهیه شیرینی مارمالادی لذت ببرید.
 



طبقه بندی: انواع شیرینی،
برچسب ها: طرز تهیه شیرینی خانگی ساده، شیرینی خشک عید، مدل شیرینی خانگی جدید، شیرینی ساده و سریع، طرز تهیه شیرینی خشک، آموزش انواع شیرینی خشک، دستور تهیه انواع شیرینی خشک،

تاریخ : یکشنبه 28 آذر 1395 | 12:53 | نظرات