تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز پخت دلمه به
طرز تهیه دلمه به


طرز تهیه دلمه به :

پیاز و گوشت چرخ كرده و زردچوبه و فلفل سیاه یک قاشق رب را تفت دادم، لپه خیس خورده را حدود دو ساعت گذاشتم بپزد، سپس برنج را یک ساعت خیس كردم ١٠ دقیقه داخل آب جوش جوشاندم. لپه، برنج، (كشمش، زرشك، گردو خرد شده) هركدام در صورت تمایل، را به مخلوط گوشت اضافه كنید و كمی تفت بدهید.

 

سر بِه را جدا كنید داخل آن را با قاشق چایخوری آرام خالی كنید  (طوری كه به سوراخ نشود) داخل بِه را از مواد پر كنید و سرش را بگذارید. و سپس داخل سس بگذارید.

 

طرز تهیه سس دلمه به :

پیاز را سرخ کنید و زردچوبه و دو قاشق پر رب را سرخ كنید و فلفل و نمك و كمی پودر دارچین، آلو خیس خرده، مقداری از بِه را كه از داخلش خارج كردید، سركه و كمی شكر (اگر می خواهید ملس شود) را اضافه كنید آب بریزید تا سس بجوشد. بِه های پرشده را داخل سس بگذارید (نصف بِه داخل سس باشد) تا حدود ٤٥ دقیقه بپزد، موقع سرو كمی جعفری خرد شده روی بِه بریزید.

 

نکته برای تهیه دلمه به :

* وقتی به را خالی كردید داخل كمی سركه و آب بگذارید تا سیاه نشود.

* می توانید سبزی را هم داخل مواد بریزید و سرخ كنید.




طبقه بندی: انواع خوراک، انواع دلمه و کوفته،
برچسب ها: آموزش آشپزی، سایت آموزش آشپزی، انواع غذا با به، طرز تهیه انواع دلمه، طرز پخت دلمه به، آشپزی آسان، آموزش آشپزی ایرانی،

تاریخ : یکشنبه 24 خرداد 1394 | 15:46 | نظرات