تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه سیب شکم پر به همراه کرم ماست
سیب شکم پر به همراه کرم ماست


می خواهید بدون اینکه کالری بی فایده وارد بدن خود کنید طعم پای سیب را بچشید؟ این غذای خوش طعم میتواند بدن را از نظر کلسیم و مواد مغذی به خوبی تامین کند.
تمام مواد به کار رفته در این دستور فکر شده و به جا است و همین سیب شکم پر ما را تبدیل به غذایی بسیار مقوی و سالم کرده است.
مطمئن باشید که فرزندتان نیز از آن استقبال خواهد کرد.

مواد لازم:

چهار عدد سیب درشت
یک چهارم فنجان غلات ( از هر نوع که دوست داشتید مثلا جو )
یک چهارم فنجان آلو یا خرمای خرد شده
یک چهارم فنجان زردآلوی خشک خرد شده
سه قاشق غذا خوری شیره افرا
یک دوم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری میخک خرد شده
یک قاشق غذا خوری کره که به چند قطعه تقسیم شده باشد
یک دوم فنجان ماست ساده کم چرب

روش پخت:
سیب شکم پر به همراه کرم ماست


می خواهید بدون اینکه کالری بی فایده وارد بدن خود کنید طعم پای سیب را بچشید؟ این غذای خوش طعم میتواند بدن را از نظر کلسیم و مواد مغذی به خوبی تامین کند.
تمام مواد به کار رفته در این دستور فکر شده و به جا است و همین سیب شکم پر ما را تبدیل به غذایی بسیار مقوی و سالم کرده است.
مطمئن باشید که فرزندتان نیز از آن استقبال خواهد کرد.

مواد لازم:

چهار عدد سیب درشت
یک چهارم فنجان غلات ( از هر نوع که دوست داشتید مثلا جو )
یک چهارم فنجان آلو یا خرمای خرد شده
یک چهارم فنجان زردآلوی خشک خرد شده
سه قاشق غذا خوری شیره افرا
یک دوم قاشق چای خوری دارچین
یک دوم قاشق چای خوری میخک خرد شده
یک قاشق غذا خوری کره که به چند قطعه تقسیم شده باشد
یک دوم فنجان ماست ساده کم چرب

روش پخت:

فر را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید، با استفاده از یک چاقو بالای سیب را باز کنید و داخل آن یک تونل درست کنید.
غلات ، آلو / خرما، زردآلو، دو قاشق غذا خوری شیره افرا، دارچین و میخک را با هم ترکیب کنید. با قاشق ترکیب را داخل سیب ها قرار دهید.
سیب ها را تا کمی بالاتر از حفره ای که ایجاد کردید پر کنید. سیب ها را داخل یک سینی پخت تقریبا 20 سانتی قرار دهید و یک دوم فنجان آب را کف سینی بریزید.
روی سیب ها مقداری کره قرار دهید و با فویل آنها را بپوشانید ( فویل را به سیب ها نچسبانید ). به مدت 20 دقیقه اجازه دهید سیب ها بپزند.
سپس فویل را بردارید و دوباره در فر را ببندید و اجازه دهید سیب ها بپزند. این کار را تا زمانی که سیب ها لطیف شوند ادامه دهید و نگذارید سیب ها از هم بپاشند، 20 تا 30 دقیقه بیشتر.
بعد از پخت اجازه دهید آرام سرد شوند. یک قاشق باقی مانده ی شیره افرا را با ماست ترکیب کنید، و در کنار سیب ها سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای 4 وعده در نظر گرفته شده است.
هر وعده را یک عدد سیب تشکیل می دهد. اطلاعاتی که در ادامه می آید برای یک وعده ( یعنی یک عدد سیب شکم پر ) است.
کالری در یک وعده:266
چربی در یک وعده: 5 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 3 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 0.0
چربی حاوی حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.0
پروتئین در یک وعده: 3 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 58 گرم
فیبر در یک وعده: 7 گرم
کلسترول در یک وعده: 12 میلی گرم
آهن در یک وعده: 1 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 21 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 75 میلی گرم



طبقه بندی: انواع غذاهای رژیمی، انواع دلمه و کوفته،
برچسب ها: انواع غذاهای رژیمی، انواع غذاهای کم کالری، آموزش پخت غذاهای رژیمی، روش تهیه غذاهای رژیمی، آموزش تهیه غذاهای کم کالری، آموزش آشپزی رژیمی، انواع غذاهای جدید،

تاریخ : چهارشنبه 30 اردیبهشت 1394 | 11:46 | نظرات