تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک هات چاکلت یک دسر رمانتیک
کیک هات چاکلت یک دسر رمانتیک


می خواهید روز عشق (سپندارمذگان ) را جشن بگیرید و به دنبال یک دسر رمانتیک هستید؟ ما دستور آنچه به دنبالش هستید را داریم، گرم خوش طعم و شیرین درست مانند عشق.

مواد لازم:

سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
دو سوم فنجان کاکائو غیر شیرین
5قاشق چای خوری پودر فوری اسپرسو
یک و یک دوم قاشق چای خوری پودر خمیر مایه ( بکینگ پودر )
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم فنجان کره صاف شده
دو سوم فنجان شکر دانه ریز
دو سوم فنجان شکر قهوه ای ( در صورت نبود از همان شکر دانه ریز استفاده کنید )
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک و یک دوم قاشق چای خوری عصاره وانیل
75 گرم شکلات تلخ ( 71 درصد کاکائو ) که به خوبی قطعه قطعه شده باشد
دو قاشق غذا خوری پودر قند

روش پخت:


کیک هات چاکلت یک دسر رمانتیک


می خواهید روز عشق (سپندارمذگان ) را جشن بگیرید و به دنبال یک دسر رمانتیک هستید؟ ما دستور آنچه به دنبالش هستید را داریم، گرم خوش طعم و شیرین درست مانند عشق.

مواد لازم:

سه چهارم فنجان آرد همه منظوره
دو سوم فنجان کاکائو غیر شیرین
5قاشق چای خوری پودر فوری اسپرسو
یک و یک دوم قاشق چای خوری پودر خمیر مایه ( بکینگ پودر )
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم فنجان کره صاف شده
دو سوم فنجان شکر دانه ریز
دو سوم فنجان شکر قهوه ای ( در صورت نبود از همان شکر دانه ریز استفاده کنید )
یک عدد تخم مرغ بزرگ
یک و یک دوم قاشق چای خوری عصاره وانیل
75 گرم شکلات تلخ ( 71 درصد کاکائو ) که به خوبی قطعه قطعه شده باشد
دو قاشق غذا خوری پودر قند

روش پخت:

آرد، کاکائو، پودر اسپرسو، بکینگ پودر و نمک را با هم غربال کنید. کره را در یک کاسه بزرگ قرار دهید، با همزن به مدت یک دقیقه کره را هم بزنید. شکر دانه ریز و ششکر قهوه ای را اضافه کنید، دوباره بهم بزنید تا خوب نرکیب شوند ( حدود 5 دقیقه ).
تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید، بهم بزنید تا خوب ترکیب شوند. میکس آرد را به میکس شکری که درست کردید اضافه کنید، شکلات را هم اضافه کنید. خمیری که بدست آوردید را به صورت مساوی بین 10 قالب کوچک تقسیم کنید، قالب ها را روی یک سینی قرار دهید روی آن را بپوشانید و به مدت 4 ساعت یا دو روز داخل یخچال نگه دارید.
فر را از قبل تا دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. اجازه دهید قالب ها 10 دقیقه در دمای اتاق بمانند، سپس رویه آنها را بردارید و بگذارید به مدت 21 دقیقه یا تا زمانی که بالای آنها پف کرد در دمای 350 درجه فارنهایت بپزند.
بعد از پخت روی همه آنها به صورت مساوی پودر قند بپاشید.

اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده برای 10 وعده است.
هر وعده شامل یک عدد کیک است. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده ( یک کیک ) می باشد.
کالری در یک وعده: 260
کالری از چربی در یک وعده : 28 درصد
چربی در یک وعده: 8.2 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 4.5 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 2.3 گرم
چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 0.2 گرم
پروتئین در یک وعده: 5.1 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 43.9 گرم
فیبر در یک وعده: 1.8 گرم
کلسترول در یک وعده: 12 میلی گرم
آهن در یک وعده: 2.3 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 189 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 63 میلی گرم




طبقه بندی: انواع غذاهای رژیمی، انواع کیک و بیسکوئیت، انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: انواع دسرهای جدید، انواع کیک و شیرینی، طرز تهیه دسرهای جدید، آموزش دستور تهیه دسر شکلاتی، انواع دسرهای رژیمی، انواع کیک های رژیمی، میزان کالری کیک،

تاریخ : سه شنبه 15 اردیبهشت 1394 | 11:04 | نظرات