تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - کیک خرما مخصوص ماه رمضان
طرز تهیه کیک خرما, کیک های ماه رمضان




تعداد: 8 نفر
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 45 دقیقه
•    خوراک: خاورمیانه

مواد لازم :
 شیر شیرین و غلیظ : یک لیتر
 خرمای خشک خرد شده :1.5 پیمانه
آب : یک پیمانه
جوش شیرین :¼ قاشق چایخوری
 کره خرد شده : نصف پیمانه
 شکر  : 1/3 پیمانه
 تخم مرغ: دو عدد
 آرد سفید : 1 و ¼ پیمانه
 پودر وانیل  : دو قاشق چایخوری


طرز تهیه :


طرز تهیه کیک خرما, کیک های ماه رمضان



تعداد: 8 نفر
•    زمان تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 45 دقیقه
•    خوراک: خاورمیانه

مواد لازم :
 شیر شیرین و غلیظ : یک لیتر
 خرمای خشک خرد شده :1.5 پیمانه
آب : یک پیمانه
جوش شیرین :¼ قاشق چایخوری
 کره خرد شده : نصف پیمانه
 شکر  : 1/3 پیمانه
 تخم مرغ: دو عدد
 آرد سفید : 1 و ¼ پیمانه
 پودر وانیل  : دو قاشق چایخوری


طرز تهیه :
1. در یک قابلمه بزرگ، شیر، آب و خرما را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت متوسط قرار دهید و هم بزنید. پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید و 2 تا 3 دقیقه هم بزنید. سپس از روی حرارت بردارید و جوش‌شیرین را اضافه کنید. آنها را تا زمان هم بزنید که مواد کف کنند و سپس کنار بگذارید.

2. در یک کاسه بزرگ، کره و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید تا فرم خامه‌ای به خود بگیرند. تخم‌مرغ ها را یک به یک اضافه کنید و هم بزنید.

3. آرد و وانیل را به آنها بیفزایید و سپس مخلوط خرما را اضافه کنید. آنها را درون قالب بریزید.

4. فر را با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید. کیک را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پخته شود.




طبقه بندی: انواع غذاهای ماه رمضان، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: انواع غذاهای ماه رمضان، غذاهای ویژه ماه رمضان، طرز تهیه کیک مخصوص ماه رمضان، آموزش غذاهای ماه رمضان، آموزش انواع کیک، طرز تهیه کیک خرما، روش تهیه کیک خرما،

تاریخ : جمعه 29 اسفند 1393 | 12:42 | نظرات