تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - مرغ به همراه سبزیجات
مرغ به همراه سبزیجات دستور پخت ویژه روز عشق


غذایی ساده و شیک برای برگزاری یک ناهار یا شام ویژه به همراه کسانی که دوستشان دارید. مثل همیشه سعی کردیم دستور پختی خاص و البته سالم را معرفی کنیم. مرغ در کنار سبزیجات می تواند یک وعده غذایی کامل برای هر فردی باشد. حتی در جشن ها نیز باید به یاد سلامتی خود باشیم.

مواد لازم:

سه چهارم قاشق چای خوری آب لیموی تازه
سه چهارم قاشق چای خوری سرکه سفید
یک دوم قاشق چای خوری مو سیر خرد شده
یک چهارم قاشق چای خوری نمک ( تقسیم شده )
مقدار کمی شکر
170 گرم سینه ی مرغ بدون پوست و بدون استخوان
یک سوم فنجان پودر سوخاری خشک
دو قاشق غذا خوری پنیر پیتزای ریز رنده شده
دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
یک سفیده ی تخم مرغ که به آرامی هم خورده باشد
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ( تقسیم شده )
5 قاشق چای خوری روغن زیتون ( تقسیم شده ) 2
فنجان سبزیجات تازه ( مطابق با فصل )
دو قاچ لیمو

روش پخت:
مرغ به همراه سبزیجات دستور پخت ویژه روز عشق


غذایی ساده و شیک برای برگزاری یک ناهار یا شام ویژه به همراه کسانی که دوستشان دارید. مثل همیشه سعی کردیم دستور پختی خاص و البته سالم را معرفی کنیم. مرغ در کنار سبزیجات می تواند یک وعده غذایی کامل برای هر فردی باشد. حتی در جشن ها نیز باید به یاد سلامتی خود باشیم.

مواد لازم:

سه چهارم قاشق چای خوری آب لیموی تازه
سه چهارم قاشق چای خوری سرکه سفید
یک دوم قاشق چای خوری مو سیر خرد شده
یک چهارم قاشق چای خوری نمک ( تقسیم شده )
مقدار کمی شکر
170 گرم سینه ی مرغ بدون پوست و بدون استخوان
یک سوم فنجان پودر سوخاری خشک
دو قاشق غذا خوری پنیر پیتزای ریز رنده شده
دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
یک سفیده ی تخم مرغ که به آرامی هم خورده باشد
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه ( تقسیم شده )
5 قاشق چای خوری روغن زیتون ( تقسیم شده ) 2
فنجان سبزیجات تازه ( مطابق با فصل )
دو قاچ لیمو

روش پخت:

آب لیمو، سرکه، موسیر، یک هشتم نمک و شکر را با هم ترکیب کنید، اجازه دهید 15 دقیقه بماند. مرغ را با گوشت کوب صاف کنید یا بین دو صفحه ی سنگین قرار دهید تا صاف شود.
پنیر و پودر سوخاری را در یک ظرف کم عمق ترکیب کنید، آرد را در ظرف کم عمقی دیگر قرار دهید، سفیده تخم مرغ را نیز در ظرفی کم عمق قرار دهید.
روی مرغ یک هشتم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه بپاشید.
مرغ را در ظرفی که در آن آرد هست قرار دهید، سپس مرغ را در سفیده تخم مرغ غوطه ور کنید و در آخر در ترکیب پودر سوخاری و پنیر بزنید.
مرغ را روی یک سینی گریل ( معمولا برای گرفتن روغن از این سینی ها استفاده می شود ) قرار دهید و اجازه دهید پنج دقیقه بماند.
یک قاشق چای خوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه ی نچسب و روی حرارت متوسط گرم کنید، مرغ را اضافه کنید و به مدت سه دقیقه بپزید، مرغ را برگردانید و دو دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای و پخته شود بپزید.
دو قاشق چای خوری روغن زیتون و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه را به ترکیب موسیر اضافه کنید و بهم بزنید. سبزیجات را اضافه کنید و آرام بهم بزنید. در هر دو بشقاب نصف سینه ی مرغ و یک فنجان سالاد سبزیجاتی که درست کردید را قرار دهید. با قاچ های لیمو سرو کنید.

اطلاعات تغذیه ای:
مواد گفته شده در این دستور پخت برای دو وعده است.
هر وعده شامل نصف سینه ی مرغ و یک فنجان سالاد سبزیجات می شود.
اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا است.
کالری در یک وعده: 400
چربی در یک وعده: 15.4 گرم
چربی اشباع در یک وعده: 3 گرم
چربی غیر اشباع در یک وعده: 9 گرم
چربی حاوی حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1.8 گرم
پروتئین در یک وعده: 45.9 گرم
کربوهیدرات در یک وعده: 17.7 گرم
فیبر در یک وعده: 1.7 گرم
کلسترول در یک وعده: 1.2 میلی گرم
آهن در یک وعده: 2.2 میلی گرم
سدیم در یک وعده: 539 میلی گرم
کلسیم در یک وعده: 80 میلی گرم



طبقه بندی: انواع غذاهای رژیمی، انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: انواع غذاهای رژیمی، طرز تهیه مرغ رژیمی، انواع غذا با مرغ، انواع غذای نونی، آموزش آشپزی رژیمی، آموزش آشپزی رزا منتظمی، میزان کالری خوراک مرغ،

تاریخ : یکشنبه 30 آذر 1393 | 08:29 | نظرات