تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک
بیف استروگانف کلاسیک

اگر به دنبال وعده ای هستید که سرشار از پروتئین و مواد مغذی باشد باید بیف استروگانف را امتحان کنید.
در این روش پخت سعی کردیم از نوع کلاسیک این غذا الهام بگیریم و فقط چند تغییر کوچک انجام دادیم.

مواد لازم:

  • 450 گرم استیک راسته بی استخوان
  • اسپری پخت یا روغن
  • (سه فنجان قارچ حلقه شده ( حدود 226 گر
  • یک دوم فنجان پیاز خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری کره
  • دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
  • یک فنجان آب گوشت بدون چربی و کم نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه چهارم فنجان خامه ترش کم چرب
  • (چهار فنجان نودل پخته ( 226 گرم نپخته
  • سه قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
  • برگ جعفری تازه ( اختیاری )

روش پخت:


بیف استروگانف کلاسیک

اگر به دنبال وعده ای هستید که سرشار از پروتئین و مواد مغذی باشد باید بیف استروگانف را امتحان کنید.
در این روش پخت سعی کردیم از نوع کلاسیک این غذا الهام بگیریم و فقط چند تغییر کوچک انجام دادیم.

مواد لازم:

  • 450 گرم استیک راسته بی استخوان
  • اسپری پخت یا روغن
  • (سه فنجان قارچ حلقه شده ( حدود 226 گر
  • یک دوم فنجان پیاز خرد شده
  • یک قاشق غذا خوری کره
  • دو قاشق غذا خوری آرد همه منظوره
  • یک فنجان آب گوشت بدون چربی و کم نمک
  • یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • سه چهارم فنجان خامه ترش کم چرب
  • (چهار فنجان نودل پخته ( 226 گرم نپخته
  • سه قاشق غذا خوری جعفری تازه خرد شده
  • برگ جعفری تازه ( اختیاری )

روش پخت:

گوشت را به صورت مورب به ورق های 3 سانتی ببرید، سپس ورق ها را به قطعات 5 سانتی ببرید.

یک ماهی تابه نچسب بزرگ را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، ماهی تابه را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. گوشت را به ماهی تابه اضافه کنید، دو دقیقه یا تا زمانی که به رنگ قهوه ای در بیایند بپزید. گوشت را از ماهی تابه خارج کنید، و در یک کاسه ی متوسط قرار دهید، گوشت را گرم نگه دارید. قارچ و پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید، 4 دقیقه بپزید، سپس ترکیب قارچ و پیاز را به گوشت اضافه کنید.

کره را در ماهی تابه روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را اضافه کنید. یک دقیقه بپزید، با یک قاشق چوبی مرتب بهم بزنید. به تدریج آب گوشت را نیز اضافه کنید و محتوای ماهی تابه را دائم بهم بزنید. تا زمانی که حالتی غلیظ به خود بگیرد به پختن ادامه دهید، حدود یک دقیقه.

مخلوط گوشتی که در کاسه نگه داشتید، نمک، و فلفل را به ماهی تابه اضافه کنید. اجازه دهید به جوش بیاید. حرارت را کم کنید، و بگذارید 4 دقیقه به جوشیدن ادامه دهد. ماهی تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید 30 ثانیه کنار بماند. خامه ترش را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

نودل و جعفری خرد شده با هم ترکیب کنید. مخلوط بیف ( گوشت ) را روی نودل ها بریزید، و اگر خواستید با برگ های جعفری تازه غذا را تزئین کنید.

اطلاعات تغذیه ای:

مواد گفته شده در این دستور پخت برای 6 وعده در نظر گرفته شده، هر وعده شامل دو سوم فنجان مخلوط بیف و دو سوم فنجان نودل می شود.
اطلاعاتی که در ادامه خواهد آم مربوط به یک وعده از این غذا است:

  • کالری در یک وعده: 320
  • کالری از چربی در یک وعده: 30 درصد
  • چربی در یک وعده: 11.7 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 5.3 گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: 3.9 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیر اشباع در یک وعده: 1 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 24.2 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 36 گرم
  • فیبر در یک وعده: 1.8 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 87 میلی گرم
  • آهن در یک وعده: 3.1 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 3.55 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 40 میلی گرم



طبقه بندی: انواع غذاهای رژیمی، انواع خوراک، انواع ماکارونی و پاستا،
برچسب ها: طرز تهیه بیف استروگانف کلاسیک، مواد لازم بیف استراگانف، انواع غذاهای رژیمی، کالری بیف استراگانف، آموزش پخت غذاهای رژیمی، آشپزی رژیمی، روش تهیه بیف استراگانف،

تاریخ : جمعه 15 اسفند 1393 | 11:09 | نظرات