تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - روش تهیه شامی با کشمش
شامی با كشمش




آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :
برای 9 نفر

 
گوشت :(گوسفند یا گوساله بدون استخوان و چربی) 300گرم       
كشمش :(پلویی و پاك شده(ترجیحا سبز)) 1لیوان       
نخود: 2لیوان       
برنج: 1لیوان       
ترخان: (خرد شده) 2قاشق غذاخوری       
پیاز: 2قاشق غذاخوری سرخ شده+اعدد خام       
تخم مرغ:2عدد       
زردچوبه: 1قاشق چایخوری       
آرد :(گندم یا سیب زمینی) 2قاشق غذاخوری       
كاری: 1قاشق مرباخوری       
نمك: به میزان لازم       
فلفل: به میزان لازم       
روغن :به میزان لازم      



 
طرز تهیه:



شامی با كشمش



آماده سازی: 1 ساعت
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت

مواد اولیه :
برای 9 نفر

 
گوشت :(گوسفند یا گوساله بدون استخوان و چربی) 300گرم       
كشمش :(پلویی و پاك شده(ترجیحا سبز)) 1لیوان       
نخود: 2لیوان       
برنج: 1لیوان       
ترخان: (خرد شده) 2قاشق غذاخوری       
پیاز: 2قاشق غذاخوری سرخ شده+اعدد خام       
تخم مرغ:2عدد       
زردچوبه: 1قاشق چایخوری       
آرد :(گندم یا سیب زمینی) 2قاشق غذاخوری       
كاری: 1قاشق مرباخوری       
نمك: به میزان لازم       
فلفل: به میزان لازم       
روغن :به میزان لازم      



 
طرز تهیه:

ابتدا گوشت را شسته و چربی های اضافه آن را پاك میكنیم و به همراه نخود، پیاز خام و كمی زردچوبه و فلفل آبپز میكنیم طوری كه گوشت نیم پز شود.
سپس گوشت و نخود را چرخ می كنیم. سپس برنج را با كمی نمك و روغن به مرحله آبكشی رسانده و بعد آن را له كرده یا چرخ میكنیم.كشمش را شسته و با آرد مخلوط می كنیم. مواد چرخ شده، كشمش، آرد، پیاز داغ، نمك، فلفل، پودركاری و ترخان خرد شده را همراه با تخم مرغها مخلوط می كنیم. اگر لازم بود تخم مرغ بیشتری اضافه می كنیم تا مایه شل نباشد.روغن را داغ كرده از مایه به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ ریخته و سرخ می كنیم.غذا را به دلخواه تزئین كرده و سرو می كنیم.


نكات:


1)اگر مایع زیادی شل شد می توان از مقدار بیشتری آرد سیب زمینی استفاده كرد.
2)استفاده از آرد سیب زمینی باعث میشود غذای شما هنگام سرخ شدن كمتر روغن بگیرد.
3)اگر از غذاساز استفاده شد می توان گوشت و نخود و برنج را با هم چرخ كرد.
4)در صورت تمایل غذا را به صورت كوكو درآورده و در فر طبخ كنید تا رنگ آن روشن تر شود.
5)این كتلت را با گوشت مرغ نیز میتوان تهیه كرد.
نوش جان





طبقه بندی: انواع خوراک، انواع شامی،
برچسب ها: انواع غذای نونی، مواد لازم پخت شامی، دستور تهیه پخت شامی، جدیدترین دستور غذا، جدیدترین دستور آشپزی، آموزش انواع غذای ایرانی، آموزش آشپزی،

تاریخ : سه شنبه 5 اسفند 1393 | 11:18 | نظرات