تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کوفته ترش و شیرین
كوفته ترش و شیرین




آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر

 
برنج: 2پیمانه       
گوشت: (چرخ كرده) 200گرم       
تخم مرغ: 1عدد       
آب: نصف لیوان       
نعنا :(خشك) 1قاشق غذاخوری       
سركه: نصف لیوان       
شكر: 3تا4قاشق غذاخوری       
نمك :به میزان لازم       
فلفل: به میزان لزم       
زردچوبه: به میزان لازم       
روغن: به میزان لازم      


طرز تهیه:


كوفته ترش و شیرین



آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه

مواد اولیه :
برای 4 نفر

 
برنج: 2پیمانه       
گوشت: (چرخ كرده) 200گرم       
تخم مرغ: 1عدد       
آب: نصف لیوان       
نعنا :(خشك) 1قاشق غذاخوری       
سركه: نصف لیوان       
شكر: 3تا4قاشق غذاخوری       
نمك :به میزان لازم       
فلفل: به میزان لزم       
زردچوبه: به میزان لازم       
روغن: به میزان لازم      


طرز تهیه:

ابتدا برنج را شسته و با كمی آب و نمك و روغن نیم به مرحله آبكشی میرسانیم . سپس پیاز را رنده كرده و آن را همراه گوشت به برنج اضافه می كنیم. تخم مرغ، نعنا، نمك و زردچوبه را نیز به گوشت و برنج اضافه كرده و با دست خوب ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا كند. از مواد به اندازه یك نارنگی كوچك برداشته و در دست به شكل كتلت قطور درست می كنیم.سپس آنها را فقط در یك ردیف كف قابلمه مورد نظر چیده و روی آنها شكر حل شده در سركه، آب و كمی روغن و ادویه می ریزیم و با حرارت كم به مدت 45 دقیقه تا یك ساعت می پزیم.


نكات:

1)این كوفته متعلق به كرمانشاه است.
2)در صورت تمایل این كوفته را به شكل گرد هم میتوانید تهیه كنید.
3)اضافه كردن مقداری زعفران به برنج ،این كوفته را خوشمزه تر میكند.
4)در صورت تمایل برنج را چرخ كرده و بعد به مواد بیفزایید.
نوش جان





طبقه بندی: انواع خوراک، انواع دلمه و کوفته،
برچسب ها: طرز تهیه کوفته با برنج، روش تهیه کوفته برنجی، انواع غذاهای محلی، آموزش جدیدترین دستور آشپزی، آموزش انواع غذای ایرانی، طرز تهیه کوفته برنجی کرمانشاه،

تاریخ : یکشنبه 5 بهمن 1393 | 11:01 | نظرات