تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کتلت با گوشت کوبیده
كتلت با گوشت كوبیده



آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :
برای 2 نفر

 
گوشت كوبیده: 5قاشق سوپخوری سر پر       
تخم مرغ: 2عدد       
زعفران: 1قاشق سوپخوری       
پودر سیر: نصف قاشق سوپخوری       
پودر موسیر:1قاشق مرباخوری       
نمك :به میزان لازم       
فلفل :به میزان لازم       
كره :به میزان لازم       
آرد سوخاری: به میزان لازم       
گرد لیمو: نصف قاشق غذاخوری      




این كتلت خوشمزه بسیار ساده طبخ میشود و طعم آن واقعا عالیست!از این به بعد سعی كنید برای طبخ آبگوشت از مواد بیشتری استفاده كنید تا بتوانید با صرف زمان كمتر به جای یك وعده دو وعده غذای خوشمزه داشته باشید!


طرز تهیه :


كتلت با گوشت كوبیده


آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه :
برای 2 نفر

 
گوشت كوبیده: 5قاشق سوپخوری سر پر       
تخم مرغ: 2عدد       
زعفران: 1قاشق سوپخوری       
پودر سیر: نصف قاشق سوپخوری       
پودر موسیر:1قاشق مرباخوری       
نمك :به میزان لازم       
فلفل :به میزان لازم       
كره :به میزان لازم       
آرد سوخاری: به میزان لازم       
گرد لیمو: نصف قاشق غذاخوری      




این كتلت خوشمزه بسیار ساده طبخ میشود و طعم آن واقعا عالیست!از این به بعد سعی كنید برای طبخ آبگوشت از مواد بیشتری استفاده كنید تا بتوانید با صرف زمان كمتر به جای یك وعده دو وعده غذای خوشمزه داشته باشید!


طرز تهیه :

گوشت كوبیده را داخل ظرفی بریزید و تخم مرغ را به آن اضافه كرده و خوب ورز بدهید.اگر تخم مرغ به نظرتان كم بود و مایه منسجم نشد میتوانید از تخم مرغ بیشتری استفاده كنید.مقداری زعفران آب كرده را به همراه گرد لیمو،پودر سیر و موسیر و سایر ادویه دلخواه به مایه اضافه كرده و با گوشتكوب یا میكسر كاملا یكنواخت كنید.
درون تابه ای كمی كره بریزید ، پس از داغ شدن كره1 قاشق غذاخوری از مایه کتلت بردارید و داخل پودر سوخاری بغلتانید و داخل تابه برید.وقتی تابه پر شد درب آن را بگذارید تا یك طرف كتلت طلایی شود و بعد آن را برگردانید و بدون درپوش طرف دوم را هم سرخ كنید البته توجه داشته باشید كه مواد كتلت شما پخته شده اند و فقط در حدی باید حرارت ببینند كه تخم مرغها بپزد.


نكات:

1)مقدار تخم مرغی که اضافه میکند باید به اندازه ای باشد كه مایه نه زیاد شل و نه زیاد سفت همینکه با قاشق بتوانید راحت از مایه بردارید یعنی مقدار تخم مرغ کافی است.
2)این كتلت خوشمزه را هم با ماست چكیده و هم با سس قرمز میتوانید سرو كنید.
3)بهتر است در تهیه آبگوشت از مقدار بیشتری نخود استفاده كنید تا بتوانید كتلت خوشمزه تری داشته باشید.
4)اگر مایه شما شل شد به آن مقداری آرد نخودچی و یا مقدار بیشتری گوشتكوبیده اضافه كنید.
نوش جان





طبقه بندی: انواع خوراک، انواع کوکو و کتلت،
برچسب ها: انواع کوکو و کتلت، طرز تهیه کتلت، طرز تهیه کتلت خوشمزه، انواع غذا برای شام، انواع غذای نونی، انواع غذای جدید ایرانی، مواد لازم تهیه کتلت،

تاریخ : جمعه 5 دی 1393 | 10:55 | نظرات