تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه اسپرسوی سرد
اسپرسوی سرد



آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مجموعاً: 2 ساعت و 15 دقیقه

مواد اولیه :
برای 6 نفر

 
اسپرسو :1/2 فنجان (پودر قهوه اسپرسو)       
پوست پرتقال: 1 قاشق چای خوری (خرد شده)       
آب: 4 فنجان       
شیر: یک و نیم فنجان (کم چرب)       
شکر: 3 قاشق غذاخوری       
یخ: به مقدار لازم       
شکلات: 1 قاشق چای خوری (رنده شده) - اختیاری      



طرز تهیه:

قهوه اسپرسو و آب و پوست پرتقال رو تو قهوه ساز میریزیم تا قهوه آماده بشه. سپس قهوه رو تو یه پارچ میریزیم و شکر و شیر رو هم اضافه کرده، هم میزنیم تا مخلوط بشه. حالا حداقل 3 ساعت تو یخچال میذاریم تا خنک بشه.
تو لیوان های مورد نظر برای سرو، به مقدار لازم یخ ریخته و سپس قهوه رو اضافه میکنیم. روی قهوه رو با کمی شکلات رنده شده تزئین میکنیم و در صورت تمایل میتونیم مطابق عکس با برش باریکی از پوست پرتقال تزئین کنیم.




طبقه بندی: انواع نوشیدنی،
برچسب ها: انواع نوشیدنی ها، طرز تهیه اسپرسو، مواد لازم تهیه اسپرسو، انواع نوشیدنی تابستان، انواع نوشیدنی های سرد، انواع نوشیدنی خنک، آموزش آشپزی،

تاریخ : پنجشنبه 3 مهر 1393 | 15:04 | نظرات