تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه رولت جگر
آشپزی,رولت جگر, طرز تهیه رولت جگر



مواد لازم :

 

جگر : ۲۵۰ گرم

جعفری خرد و سرخ شده : ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

زیتون خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری

پیاز : ۱ عدد

تخم مرغ : ۴ عدد

پیاز سرخ شده : ۲ قاشق

نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی : قاشق غذا خوری

روغن : ۱ قاشق مربا خوری

 

 
طرز تهیه :
آشپزی,رولت جگر, طرز تهیه رولت جگر



مواد لازم :

 

جگر : ۲۵۰ گرم

جعفری خرد و سرخ شده : ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

زیتون خرد شده : ۳ قاشق غذا خوری

پیاز : ۱ عدد

تخم مرغ : ۴ عدد

پیاز سرخ شده : ۲ قاشق

نمک و زردچوبه : به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی : قاشق غذا خوری

روغن : ۱ قاشق مربا خوری

 

 
طرز تهیه :

جگر را با آب و نمک و زردچوبه و یک عدد پیاز رنده شده بپزید و چرخ کنید . وقتی پخته شد زیتون و جعفری و رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید.

تخم مرغها را در ظرفی با چنگال به هم بزنید. روغن را در ماهیتابه رژیمی (ترجیحاً ماهیتابه چهار گوش )بزرگ ریخته و اگر ماهیتابه شما کوچک است به دو مرحله تخم مرغها را در ماهیتابه بریزید و سعی کنید با حرکت دادن ماهیتابه تخم مرغ ها تمام سطح داخل ماهیتابه را بپوشاند. در ماهیتابه را گذاشته و حرارت را کم کنید تا بپزد . بعد روی تخم مرغ پخته شده را با لایه یکنواختی از جگر بپوشانید و آن را لوله کرده. در دیس بچینید و برش دهید و تزئین کنید .

 
آشپزی,رولت جگر, طرز تهیه رولت جگر



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع رولت و کرپ،
برچسب ها: طرز تهیه رولت جگر، طرز تهیه انواع رولت، انواع غذا با جیگر، روش پخت جیگر، سایت آموزش آشپزی، آموزش غذاهای ایرانی، انواع خوراک،

تاریخ : چهارشنبه 5 شهریور 1393 | 17:38 | نظرات