تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ
آشپزی,دلمه قارچ با مرغ, طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ


مواد لازم :

 

قارچ : نیم كیلوگرم

سینه مرغ : یك عدد

پنیر موتزارلا : 200 گرم

پیاز : یك عدد

فلفل دلمه‌ای : یك عدد

روغن‌زیتون : دو قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی : دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمك و فلفل : به میزان لازم

 

موادلازم برای سس سفید :

 

آرد : سه قاشق غذاخوری

شیر : یك پیمانه

کره : 50 گرم

 

طرز تهیه :

آشپزی,دلمه قارچ با مرغ, طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ


مواد لازم :

 

قارچ : نیم كیلوگرم

سینه مرغ : یك عدد

پنیر موتزارلا : 200 گرم

پیاز : یك عدد

فلفل دلمه‌ای : یك عدد

روغن‌زیتون : دو قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی : دو قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمك و فلفل : به میزان لازم

 

موادلازم برای سس سفید :

 

آرد : سه قاشق غذاخوری

شیر : یك پیمانه

کره : 50 گرم

 

طرز تهیه :


سینه مرغ را ریز خرد كنید و با روغن‌زیتون و پیاز خردشده تفت دهید تا رنگش سفید شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بیفزایید و در تابه را ببندید تا مرغ و پیاز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقیقه فلفل دلمه‌ای خردشده را اضافه كنید و تفت دهید و در پایان، سس گوجه‌فرنگی را بیفزایید و اجازه دهید دو تا سه دقیقه روی حرارت بماند تا مواد رنگ بگیرد. پایه‌های قارچ را جدا كنید و قسمت‌های سیاه داخل كلاهك قارچ را بتراشید.آنگاه آرد سفید را در كره تفت دهید و كم‌كم شیر را بیفزایید و هم بزنید تا گلوله نشود و یك مایع صاف به دست آید و بگذارید كمی خنك شود. درون قارچ‌ها را با مرغ پر كنید و كمی پنیر موتزارلا رنده شده بریزید و قارچ‌ها را در سینی فر به طور وارونه بچینید و روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و درون فر 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید.



طبقه بندی: انواع غذا با مرغ و بوقلمون، انواع دلمه و کوفته، انواع خوراک،
برچسب ها: طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ، انواع غذا با مرغ، انواع غذا با قارچ، طرز تهیه دلمه قارچ، طرز تهیه انواع دلمه، انواع غذای جدید، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : چهارشنبه 5 شهریور 1393 | 17:35 | نظرات