تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه خورش بامیه عربی
آشپزی,خورش بامیه عربی


مواد لازم :

 

گوشت گوسفندی : 500 گرم

بامیه : 500 گرم

رب گوجه‌فرنگی : 80 گرم

تمرهندی : 60 گرم

آبلیمو تازه : دو قاشق غذاخوری

آب : دو لیوان

دارچین : نصف قاشق چایخوری

كره : 70 گرم

گشنیز خرد شده : دو قاشق سوپخوری

عصاره لیموترش : یك عدد

سیر تازه : دو حبه

پیاز : یك عدد

روغن مایع : یك پیمانه

زردچوبه، نمك و فلفل : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :
آشپزی,خورش بامیه عربی


مواد لازم :

 

گوشت گوسفندی : 500 گرم

بامیه : 500 گرم

رب گوجه‌فرنگی : 80 گرم

تمرهندی : 60 گرم

آبلیمو تازه : دو قاشق غذاخوری

آب : دو لیوان

دارچین : نصف قاشق چایخوری

كره : 70 گرم

گشنیز خرد شده : دو قاشق سوپخوری

عصاره لیموترش : یك عدد

سیر تازه : دو حبه

پیاز : یك عدد

روغن مایع : یك پیمانه

زردچوبه، نمك و فلفل : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :

نخست انتهای بامیه‌ها را گرفته و خوب می‌شوییم و ‌آنها را در روغن سرخ می‌كنیم. پیاز و سیر را در كره تفت می‌دهیم. آن‌گاه، گوشت را به موادمان اضافه كرده و مقداری تفت می‌دهیم و در انتهای این مرحله، نمك و ادویه‌ها را اضافه می‌كنیم، سپس درون ظرف آب ریخته تا گوشت خوب پخته شود، بعد، بامیه‌ها را نیز افزوده و بقیه مواد را به جز گشنیز به مخلوط‌مان می‌افزاییم، پس از این كه چند جوش خورد و جا افتاد، گشنیز را هم داخل ظرف می‌ریزیم، در این لحظه، خورش آماده است.

 

نكته:انتهای بامیه‌ها نباید زیاد بریده شود چون در این صورت لعاب درون بامیه، هنگام پخت، وارد خورش می‌شود.



طبقه بندی: انواع خورش، انواع غذاهای لبنانی،
برچسب ها: طرز تهیه خورش بامیه عربی، طرز تهیه انواع خورش، پورتال جامع آموزش آشپزی، سایت آموزش آشپزی، آموزش غذاهای عربی، طرز تهیه خورشت بامیه، روش پخت خورش بامیه،

تاریخ : چهارشنبه 5 شهریور 1393 | 17:26 | نظرات