تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه استیک با سس فلفل
آشپزی,استیک با سس فلفل



مواد لازم :

 

فیله گوساله : 200 گرم

پیاز : یك عدد

سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب : از هر کدام یك قاشق سوپخوری

روغن زیتون و خامه : از هر کدام 100 گرم

فلفل قرمز درشت : دو عدد

فلفل قرمز پودری : یك قاشق مرباخوری

 
 

طرز تهیه :
آشپزی,استیک با سس فلفل



مواد لازم :

 

فیله گوساله : 200 گرم

پیاز : یك عدد

سویا سس و فلفل سیاه نیم کوب : از هر کدام یك قاشق سوپخوری

روغن زیتون و خامه : از هر کدام 100 گرم

فلفل قرمز درشت : دو عدد

فلفل قرمز پودری : یك قاشق مرباخوری

 
 

طرز تهیه :

فیله گوساله را به دو تكه 100 گرمی تقسیم كنید. پیاز را رنده و آب آن را گرفته با سس سویا و فلفل سیاه نیم‌كوب مخلوط كرده و روی تكه‌های گوشت بریزید و به مدت یك ساعت در یخچال گذاشته سپس روغن زیتون را اضافه كرده و به مدت دو ساعت دیگر در یخچال استراحت دهید.

 

تابه را روی حرارت ملایم با كمی روغن زیتون گرم كرده و تكه‌های فیله را بپزید. در این زمان فلفل قرمز را برش‌های نیم سانتی‌ زده و در تابه‌ای كوچك خامه را با فلفل قرمز حرارت داده تا كمی غلیظ شود.

 

یك تكه از فیله را روی ظرف سرو گذاشته فلفل قرمز برش خورده را روی فیله بچینید و فیله دوم را روی فلفل قرار داده و سس خامه و فلفل را روی استیك طبق شكل ریخته و سرو كنید.

 



طبقه بندی: انواع برگر و استیک،
برچسب ها: طرز تهیه استیک با سس فلفل، آشپزی ایرانی، پخت استیک، طرز تهیه استیک، تهیه سس استیک، استیک گوشت گوساله، مواد لازم برای استیک،

تاریخ : شنبه 1 شهریور 1393 | 13:21 | نظرات