تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه موس لبو
آشپزی,دسر موس لبو, موس لبو


مواد لازم :

 

شكر : 75 گرم

زرده تخم‌مرغ : چهار عدد

شیر : یك پیمانه

پودر ژلاتین : یك قاشق سوپخوری

لبو رنده شده : 300 گرم

آب‌ لبو و آب : از هر کدام دو قاشق سوپخوری

سفیده تخم‌مرغ : سه عدد

خامه : 250 گرم

 

 

طرز تهیه :
آشپزی,دسر موس لبو, موس لبو


مواد لازم :

 

شكر : 75 گرم

زرده تخم‌مرغ : چهار عدد

شیر : یك پیمانه

پودر ژلاتین : یك قاشق سوپخوری

لبو رنده شده : 300 گرم

آب‌ لبو و آب : از هر کدام دو قاشق سوپخوری

سفیده تخم‌مرغ : سه عدد

خامه : 250 گرم

 

 

طرز تهیه :

شیر را بجوشانید، لبو را در آن بریزید و همان‌گونه نگه دارید. زرده تخم‌مرغ و شكر را بزنید تا سفید شود. شیر داغ را روی زرده تخم‌مرغ بریزید و هم بزنید و روی حرارت ملایم به جوش آورید. پودر ژلاتین را با دو قاشق آب روی حرارت كتری قرار دهید. وقتی كمی خنك شد در شیر و زرده تخم‌مرغ خنك شده بریزید. سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا پف كند. بعد آب لبو و شكر را به تدریج به آن بیفزایید و با همزن خوب بزنید سپس با قاشق به مایه شیر اضافه كنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد سپس با قاشق خامه را به آرامی با مایه بالا مخلوط كرده، در قالب بریزید و دو ساعت در یخچال نگه دارید. بعد روی آن را تزئین كنید.



طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: طرز تهیه موس لبو، تهیه دسر موس لبو، انواع دسر با لبو، مواد لازم برای دسر موس لبو، پخت دسر لبو، درست کردن انواع دسر، سایت آشپزی،

تاریخ : شنبه 1 شهریور 1393 | 13:07 | نظرات