تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه تارت بوقلمون
آشپزی,تارت بوقلمون, طرز تهیه تارت بوقلمون

مواد لازم :

 

آرد : یك و نیم پیمانه

تخم‌مرغ : دو عدد

كره : 120 گرم

ماست : سه قاشق غذاخوری

نمك و فلفل : به میزان لازم

بیكینگ‌‌پودر : یك قاشق مرباخوری



 

طرز تهیه خمیر :

 
آشپزی,تارت بوقلمون, طرز تهیه تارت بوقلمون

مواد لازم :

 

آرد : یك و نیم پیمانه

تخم‌مرغ : دو عدد

كره : 120 گرم

ماست : سه قاشق غذاخوری

نمك و فلفل : به میزان لازم

بیكینگ‌‌پودر : یك قاشق مرباخوری



 

طرز تهیه خمیر :

 
آرد و بیكینگ‌پودر را با كره هم زده و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی اضافه كرده و با ماست خوب مخلوط كنید تا خمیر یك‌دستی به دست آید. سپس یك ساعت استراحت دهید. مقداری از خمیر را كنار گذاشته و مابقی را در سطح آردپاشی شده پهن كنید. مواد آماده شده را روی آن ریخته، از خمیر نوارهایی را بریده و روی قالب بگذارید. سپس پنیر پیتزا ریخته و در داخل فر با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.

 


مواد لازم میانی تارت :

 

سینه بوقلمون : 250 گرم

فلفل دلمه‌ای خلال‌شده : یك قاشق غذاخوری

قارچ : پنج عدد

پنیر پیتزا،  نمك و فلفل : به میزان لازم

 


طرز تهیه مواد میانی :

 

سینه بوقلمون، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به همراه نمك و فلفل تفت دهید و كنار بگذارید.



طبقه بندی: انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه تارت بوقلمون، بزرگترین سایت آشپزی، انواع غذا با بوقلمون، پخت بوقلمون، طرز تهیه بوقلمون، طرز پخت گوشت بوقلمون، کباب بوقلمون،

تاریخ : شنبه 1 شهریور 1393 | 12:45 | نظرات