تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه لقمه های پنیری
آشپزی,لقمه های پنیری


مواد لازم :

 

سیب‌زمینی پخته‌شده : یك عدد

پنیر گودا رنده‌شده : 50 گرم

پنیر پیتزا رنده‌‌شده : 100 گرم

سینه و ران مرغ چرخ‌كرده : یك عدد

پفك نمكی پودر شده : به میزان لازم

نمك، فلفل و پودر سیر و روغن : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :

 

ابتدا سیب‌زمینی را رنده می‌‌كنیم، سپس مرغ چرخ‌كرده و پنیر گودا را به سیب‌زمینی اضافه می‌‌كنیم. نمك، فلفل و پودر سیر را هم افزوده و مقداری ورز می‌‌دهیم. آن‌گاه از مواد به اندازه گردو برداشته و در كف دست پهن می‌‌كنیم و مقداری پنیر پیتزا وسط آن می‌‌ریزیم سپس مواد را به فرم دلخواه در آورده و  در پودر پفك نمكی غلتانده و در روغن داغ سرخ می‌‌كنیم.



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه لقمه های پنیری، انواع غذاهای جدید، پخت لقمه های پنیری، غذای لقمه ای، غذاهای فست فودی، غذا با سیب زمینی، درست کردن انواع ساندویچ،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 23:12 | نظرات