تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک گردو و نسکافه
آشپزی,کیک گردو و نسکافه, طرز تهیه کیک گردو و نسکافه, طرز تهیه کیک گردو, طرز تهیه کیک نسکافه ای, شیرینی پزی


مواد لازم :

 

تخم مرغ : سه عدد

کره : 100 گرم

شكر : یك پیمانه

آرد : دو پیمانه

شیر : یك پیمانه

بیكینگ‌پودر : دو قاشق چایخوری

آب پرتقال : دو قاشق سوپخوری

پودرنسكافه : دو قاشق چایخوری

گردوی خردشده : نصف پیمانه

كشمش در صورت تمایل : به میزان لازم


 

طرز تهیه :
آشپزی,کیک گردو و نسکافه, طرز تهیه کیک گردو و نسکافه, طرز تهیه کیک گردو, طرز تهیه کیک نسکافه ای, شیرینی پزی


مواد لازم :

 

تخم مرغ : سه عدد

کره : 100 گرم

شكر : یك پیمانه

آرد : دو پیمانه

شیر : یك پیمانه

بیكینگ‌پودر : دو قاشق چایخوری

آب پرتقال : دو قاشق سوپخوری

پودرنسكافه : دو قاشق چایخوری

گردوی خردشده : نصف پیمانه

كشمش در صورت تمایل : به میزان لازم


 

طرز تهیه :

همه مواد بجز كشمش و گردو را در ظرف همزن ریخته ابتدا با دور كُند سپس با دور ملایم بزنید تا تغییر رنگ دهد و یك‌دست شود. آن‌گاه كشمش و گردو را اضافه كرده و با هم مخلوط كنید. این كیك را درون قالب ( می‌توانید هم از قالب كامل و هم از قالب‌های تكی استفاده كنید) بریزید و در فر 180 درجه سانتی‌گراد به مدت، 20 تا 25 دقیقه بپزید.



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک گردو و نسکافه، طرز تهیه کیک گردو، طرز تهیه کیک نسکافه ای، شیرینی پزی، پخت انواع کیک، پخت کیک کاغذی، پخت انواع کیک و شیرینی،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 22:54 | نظرات