تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه دلمه کباب ( غذای هلندی )
طرز تهیه دلمه کباب, پخت دلمه کباب, پخت انواع دلمه, پخت انواع کباب, دلمه کباب هلندی,آشپزی


این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفته‌ای یك بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه می‌كنند.

 

 

مواد لازم :

 

كلم برگ سفید و قرمز : دو عدد

آب گوشت : دو لیوان

گوشت چرخ‌كرده : 400 گرم

کره : 50 گرم

خرده‌های نان ساندویچ : 80 گرم

پیاز سرخ شده : دو قاشق غذاخوری

نمك و فلفل : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :

طرز تهیه دلمه کباب, پخت دلمه کباب, پخت انواع دلمه, پخت انواع کباب, دلمه کباب هلندی,آشپزی


این غذا جزء غذاهای سنتی هلند است و افراد سالخورده هلندی، هفته‌ای یك بار این دلمه را برای اعضای خانواده خود تهیه می‌كنند.

 

 

مواد لازم :

 

كلم برگ سفید و قرمز : دو عدد

آب گوشت : دو لیوان

گوشت چرخ‌كرده : 400 گرم

کره : 50 گرم

خرده‌های نان ساندویچ : 80 گرم

پیاز سرخ شده : دو قاشق غذاخوری

نمك و فلفل : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :


كلم‌برگ‌ها را به مدت 10 دقیقه در آب‌جوش و نمك قرار دهید تا نرم شود. سپس برگ‌ها را به آرامی و با دقت جدا كرده و در آبكش بگذارید تا آب آن كشیده شود.

 

گوشت چرخ‌كرده را با پیازداغ تفت دهید و به آن نمك و فلفل بیفزایید، در نهایت خرده‌های وسط نان ساندویچی را به گوشت‌ چرخ‌كرده اضافه كرده و هم بزنید و به آن نمك و فلفل بزنید.

درون هر برگی یك تا دو قاشق گوشت چرخ‌كرده ریخته و به آرامی بپیچید و در یك سبد فلزی قرار دهید. سبد را درون قابلمه‌ای بگذارید و مقدار آب‌گوشت و كره در قابلمه بریزید و بگذارید به جوش آید.

 

سپس حرارت را كم كنید و در قابلمه را محكم روی دلمه‌ها قرار دهید تا باز نشوند دلمه‌ها بعد از نیم‌ساعت كاملا پخته می‌شوند.



طبقه بندی: انواع دلمه و کوفته، انواع غذاهای اروپایی،
برچسب ها: طرز تهیه دلمه کباب ( غذای هلندی )، پخت انواع دلمه، پخت انواع کباب، دلمه کباب هلندی، پخت کباب، دلمه کلم برگ، دلمه فلفل دلمه ای،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 22:52 | نظرات