تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه ماهی كیلكای آب پز
پخت ماهی كیلكای, طبخ ماهی كیلكای, آشپزی


مواد لازم:

 
 

کیلکا پاک شده : ۷۰۰ گرم

آب لیمو : ۱ استکان (یا آب نارنج ۱ لیوان)

روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری

نمک و زرد چوبه و ادویه : به مقدار لازم

پیاز رنده شده : ۱ عدد

جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

 
 

طرز تهیه :

پخت ماهی كیلكای, طبخ ماهی كیلكای, آشپزی


مواد لازم:

 
 

کیلکا پاک شده : ۷۰۰ گرم

آب لیمو : ۱ استکان (یا آب نارنج ۱ لیوان)

روغن زیتون : ۴ قاشق غذا خوری

نمک و زرد چوبه و ادویه : به مقدار لازم

پیاز رنده شده : ۱ عدد

جعفری خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری

 
 

طرز تهیه :


شما برای تهیه این غذا هم از فر و هم از شعله گاز می توانید استفاده کنید . ماهی را به مدت یک ساعت به مواد فوق آغشته کنید و بعد از یک ساعت آن را در سینی فر و یا در ظرفی و روی شعله با حرارت کم بگذارید . مقدار کمی آب هم به آن اضافه کنید تا پخته شود .

( این غذا بسیار ارزان است ولی در عوض حاوی مقدار زیادی کلسیم بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.)

پخت ماهی كیلكای, طبخ ماهی كیلكای, آشپزی



طبقه بندی: انواع غذاهای دریایی، انواع خوراک ماهی و میگو،
برچسب ها: طرز تهیه ماهی كیلكای آب پز، انواع پخت ماهی، غذاهای دریایی، آموزش پخت غذاهای دریایی، پخت ماهی ساردین، ماهی كیلكای آب پز، پخت ماهی آب پز،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 21:53 | نظرات