تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان
آشپزی


مواد لازم :

 

بادمجان : چهار عدد

گوجه‌فرنگی و ران مرغ : از هر کدام سه عدد

سیر : دو حبه

رب گوجه‌فرنگی : یك قاشق سوپخوری

فلفل سبز : شش عدد

نمك و فلفل و آب و روغن : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :
آشپزی


مواد لازم :

 

بادمجان : چهار عدد

گوجه‌فرنگی و ران مرغ : از هر کدام سه عدد

سیر : دو حبه

رب گوجه‌فرنگی : یك قاشق سوپخوری

فلفل سبز : شش عدد

نمك و فلفل و آب و روغن : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :

بادنجان‌ها را پوست كنده و به صورت طولی برش زده و در روغن كمی سرخ كنید. مرغ بدون استخوان را خورشی تكه‌تكه كرده و در كمی روغن سرخ كنید. سیر خردشده و رب گوجه‌فرنگی، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمی آب ریخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بین هر بادنجان‌ یك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنید و روی آن یك گوجه‌فرنگی و یك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجه‌فرنگی را هم روی آن اضافه كنید. در فر 180درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا فلفل و گوجه‌فرنگی كبابی شود یا روی اجاق آنها را كبابی كرده و بعد روی بادنجان قرار دهید و پنج دقیقه روی حرارت گذاشته تا جا بیفتد.



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون، انواع رولت و کرپ،
برچسب ها: طرز تهیه رولت مرغ و بادمجان، پخت رولت مرغ، پخت رولت بادمجان، درست کردن رولت بادمجان، انواع رولت، پخت انواع خوراک، پخت انواع بادمجان،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 20:30 | نظرات