تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه مسمبا مرغ
 طرز تهیه مسما, پخت مسمبا مرغ


مواد لازم :

 

سینه مرغ : 600 گرم

پیاز متوسط : 4 عدد

سیر : 3 حبه درشت

فلفل سبز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه : 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد

آبلیمو : نصف استکان

زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری

نمک : 1 قاشق مرباخوری

 
 

طرز تهیه :
 طرز تهیه مسما, پخت مسمبا مرغ


مواد لازم :

 

سینه مرغ : 600 گرم

پیاز متوسط : 4 عدد

سیر : 3 حبه درشت

فلفل سبز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

زنجبیل تازه : 2 قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد

آبلیمو : نصف استکان

زردچوبه : 1 قاشق مرباخوری

نمک : 1 قاشق مرباخوری

 
 

طرز تهیه :

ابتدا 300 گرم پیاز را با کمی روغن سرخ می کنیم تا طلائی شود بعد سیر و زنجبیل و فلفل سیر و نمک و زردچوبه را اضافه تا کمی سرخ شود و بوی مواد در بیاید و بعد گشنیز و گوجه و بقیه پیاز رااضافه می کنیم و سرخ می کنیم تا رنگ پیاز عوض شود درآخر سینه مرغ را اضافه و حرارت را کم می کنیم تا 30 دقیقه پخته شود و جا بیفتد.



طبقه بندی: انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه مسمبا مرغ، طرز تهیه مسما، پخت مسمبا مرغ، طرز پخت مسمبا مرغ، مواد لازم مسمبا مرغ، خوراک مرغ، پخت انواع خوراک،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 19:34 | نظرات