تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه گریل ساندویچ مرغ
ساندویچ ساز, ساندویچ مرغ


مواد لازم :

 

سینه‌ مرغ : چهار عدد

زعفران دم كرده : دو قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد

آبلیمو : یك قاشق مرباخوری

كلم بروكلی پخته شده : دو پیمانه

قارچ تفت داده شده : 100 گرم

گوجه گیلاسی : یك پیمانه

ساقه رزماری و نان حجیم : به میزان لازم

نمك، فلفل، ادویه و روغن زیتون : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :


ساندویچ ساز, ساندویچ مرغ


مواد لازم :

 

سینه‌ مرغ : چهار عدد

زعفران دم كرده : دو قاشق غذاخوری

پیاز : یک عدد

آبلیمو : یك قاشق مرباخوری

كلم بروكلی پخته شده : دو پیمانه

قارچ تفت داده شده : 100 گرم

گوجه گیلاسی : یك پیمانه

ساقه رزماری و نان حجیم : به میزان لازم

نمك، فلفل، ادویه و روغن زیتون : به میزان لازم

 
 

طرز تهیه :


سینه‌ مرغ را با زعفران، پیاز، آبلیمو و كمی روغن زیتون و نمك مزه دار كرده و در یخچال سه ساعت استراحت دهید. بعد از یخچال در آورده و سینه‌ها را كمی بكوبید. تابه را داغ كرده اول نان‌های برش زده را كمی روغن زده و در تابه قرار دهید وسپس سینه مرغ را درون تابه سرخ كرده بعد از 3 الی4 دقیقه برگردانده و طرف دیگر را كباب كرده آنها را اریب برش بزنید. اول سبزی‌ها و سپس مرغ‌ها را قرار داده و با ساقه‌هایی از رزماری تزیین كنید.



طبقه بندی: انواع ساندویچ و سمبوسه، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه گریل ساندویچ مرغ، گریل ساندویچ مرغ طرز تهیه گریل ساندویچ مرغ مواد لازم گریل مرغ، تهیه انواع ساندویچ، انواع ساندویچ ها، ساندویچ مرغ، پخت ساندویچ مرغ، سایت آموزش آشپزی،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 19:21 | نظرات