تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کیک پنیری ساده
کیک پنیری , تهیه کیک پنیری



شما می توانید در میهمانی‌های خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید.

 

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

 

به علاوه یک ساعت برای سرد شدن

 

مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر

 

بیسکویت دیجستیو : 100 گرم

شکر : 50 گرم

کره آب شده  : 50 گرم

پنیر خامه‌ای پر چرب : 500 گرم

خاکه قند : 100 گرم

وانیل : یک قاشق چایخوری

 
 

طرز تهیه:
کیک پنیری , تهیه کیک پنیری



شما می توانید در میهمانی‌های خود با کیک پنیری ساده ولی خوشمزه، از میهمانان پذیرایی کنید.

 

زمان تهیه : ۲۰ دقیقه

 

به علاوه یک ساعت برای سرد شدن

 

مواد لازم : برای ۸ – ۶ نفر

 

بیسکویت دیجستیو : 100 گرم

شکر : 50 گرم

کره آب شده  : 50 گرم

پنیر خامه‌ای پر چرب : 500 گرم

خاکه قند : 100 گرم

وانیل : یک قاشق چایخوری

 
 

طرز تهیه:

 

۱- با استفاده از یک مخلوط کن، شکر و بیسکویت را با هم مخلوط کنید، سپس کره آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید.

 

۲- کاغذهای مخصوص کیک را درون قالب های خود قرار داده و با قاشق مخلوط بیسکویت را درون آن ها بریزید و سر آن ها را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید. سپس آن ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شوند.

 

۳- در یک کاسه بزرگ با استفاده از یک همزن یا یک قاشق چوبی، پنیر خامه ای خاکه قند و وانیل را خوب مخلوط کنید.

 

۴- خامه را به آرامی به مخلوط اضافه کنید و خوب هم زنید. مطمئن شوید هیچ حبابی در آن باقی نماند.

 

۵- مخلوط خامه را روی بیسکویت سرد شده قرار دهید و سر آن را با یک قاشق فلزی صاف و مرتب کنید.

 

۶- کیک پنیری را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.

 

۷- آن را از درون قالب درآورده و به قطعات مختلف برش دهید و میل کنید.

 



طبقه بندی: انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک پنیری ساده، کیک پنیری ساده، پخت کیک پنیری، پخت انواع کیک، پخت کیک، سایت شیرینی پزی، شیرینی پزی،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 19:00 | نظرات