تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه دسر ترایفل
دسر ترایفل,ترایفل


مواد لازم:

 

كیك اسفنجی : 200 گرم

ژله توت‌فرنگی و آناناس : از هر کدام 100 گرم

كرم وانیلی : 200 گرم

توت‌فرنگی تازه : 300 گرم

 

 
مواد لازم كرم وانیلی:

 

شیر : نصف پیمانه

تخم‌مرغ : 3 عدد

خامه فرم گرفته : 150 گرم

آرد نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

پودر قند : 150 گرم
                                                                                                 

                                                                                                        

طرز تهیه ترایفل:
دسر ترایفل,ترایفل


مواد لازم:

 

كیك اسفنجی : 200 گرم

ژله توت‌فرنگی و آناناس : از هر کدام 100 گرم

كرم وانیلی : 200 گرم

توت‌فرنگی تازه : 300 گرم

 

 
مواد لازم كرم وانیلی:

 

شیر : نصف پیمانه

تخم‌مرغ : 3 عدد

خامه فرم گرفته : 150 گرم

آرد نشاسته ذرت : 2 قاشق سوپخوری

وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

پودر قند : 150 گرم
                                                                                                 

                                                                                                        

طرز تهیه ترایفل:

توت‌فرنگی‌ها را شسته و خشك كنید. كیك اسفنجی را به صورت مكعب‌های كوچك برش دهید. ژله توت‌فرنگی و آناناس را هم شكل مكعب خرد كنید. برای هر نفر یك لیوان در نظر گرفته و به كمك قیف انتهای لیوان‌ها را كرم ریخته و به ترتیب كیك، توت‌فرنگی، ژله و دوباره كرم اضافه كنید تا لیوان پر شود در نهایت با كمك قیف با كرم روی ترایفل را شكوفه زده و یك توت‌فرنگی روی آن قرار می‌دهیم.

 

طرز تهیه كرم وانیلی:

 

ابتدا زرده و سفیده را جدا كرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا كشدار و سفید شود. (سه دقیقه). آرد ذرت را در شیر حل كرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه كنید. مایه را داخل ظرف مناسبی كه بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن كنید تا غلیظ شود. كرم را از روی حرارت برداشته و صبر كنید كمی خنك شود. سفیده تخم‌مرغ را در كاسه‌ای با همزن برقی بزنید تا خشك و سفید شود و به كمك لیسك سفیده را به كرم اضافه كنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود. كرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه كرده و صبر كنید تا كاملا خنك شود خامه را به كرم افزوده و مخلوط نمایید. این كرم به تنهایی دسر لذیذی می‌باشد.



طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: طرز تهیه دسر ترایفل، طرز تهیه ترایفل، مواد لازم ترایفل، طرز تهیه کرم وانیلی، طرز تهیه انواع دسر، درست کردن دسر، تزیین دسر،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 19:18 | نظرات