تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ
کوفته کبابی,کوفته



برای تهیه این غذا باید دو دستورالعمل را رعایت كنید.



مواد لازم برای مرغ :



سینه مرغ قطعه قطعه شده




طرز تهیه :

ابتدا سینه‌مرغ را پخته و آن را مانند تصویر قطعه‌قطعه ‌كنید، البته مرغ را نیم‌پز كنید.



مواد لازم برای كوفته گوشت :



روغن : چهار قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده : یک پیمانه

خمیر نان سفید یا بربری : یک پیمانه

تخم‌مرغ : یك عدد

شیر : یک پیمانه

شکر : دو قاشق مرباخوری

نمک : یك و نیم قاشق مرباخوری

گوشت چرخ شده : 500 گرم

فلفل سیاه : به مقدار لازم




طرز تهیه :
کوفته کبابی,کوفته



برای تهیه این غذا باید دو دستورالعمل را رعایت كنید.



مواد لازم برای مرغ :



سینه مرغ قطعه قطعه شده




طرز تهیه :

ابتدا سینه‌مرغ را پخته و آن را مانند تصویر قطعه‌قطعه ‌كنید، البته مرغ را نیم‌پز كنید.



مواد لازم برای كوفته گوشت :



روغن : چهار قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده : یک پیمانه

خمیر نان سفید یا بربری : یک پیمانه

تخم‌مرغ : یك عدد

شیر : یک پیمانه

شکر : دو قاشق مرباخوری

نمک : یك و نیم قاشق مرباخوری

گوشت چرخ شده : 500 گرم

فلفل سیاه : به مقدار لازم




طرز تهیه :

ابتدا نان سفید را در شیر خیس كرده، مدت پنج دقیقه بگذارید تا بماند. سپس تخم‌مرغ را خوب بپزید، بعد نان و شیر خیس شده، تخم‌مرغ، نمك، فلفل، شكر، ادویه و گوشت را با هم مخلوط كرده و به صورت خمیر در آورید، روغن را در تابه ریخته و پیاز را در آن سرخ ‌كنید. (توجه داشته باشید، پیاز را در مایه گوشت نریزید، آن را جداگانه سرخ كنید) وقتی كه سرخ شد، گلوله‌های گوشت را در روغن بگذارید تا كمی سرخ شود.



مواد سس :



روغن : دو قاشق سوپخوری

آرد : سه قاشق سوپخوری

شکر : یك قاشق مرباخوری

نمک : یك قاشق مرباخوری

فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری

آب : یك فنجان

رب گوجه : یک پیمانه



طرز تهیه سس :



ابتدا روغن را داغ كرده، آرد را در آن بریزید و بگذارید كمی طلایی شود، سپس آب، شكر، نمك و فلفل را به آن اضافه كنید، وقتی جوش آمد رب گوجه را، آهسته آهسته با آن مخلوط كنید.

به سیخ كشیدن كباب

چند سیخ چوبی بردارید، كوفته‌ها را از یك طرف به سیخ بكشید. می‌توانید فلفل سبز هم به همراه آن به سیخ بكشید، نصف طرف دیگر سیخ را مرغ پخته و یكی در میان، ساقه كرفس هم اضافه كنید.(مانند تصویر) سپس سیخ چوبی را روی شعله بگذارید. وقتی كه احساس كردید، كباب كاملا پخته شد، از روی شعله بردارید و روی كوفته‌ها را سس بریزید و دوباره روی شعله به مدت یك دقیقه بگذارید، این كباب بسیار خوشمزه است.



طبقه بندی: انواع دلمه و کوفته، انواع کباب و بریانی، انواع غذا با مرغ و بوقلمون،
برچسب ها: طرز تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ، سایت آموزش آشپزی، طرز تهیه کوبیده، تهیه کوفته کبابی گوشت و مرغ، کوفته کبابی کوفته کبابی گوشت و مرغ کوفته شامی کوفته هاشامی کباب، طرز تهیه کوفته، تهیه کوفته تبریزی،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 10:52 | نظرات