تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه دلمه حلقه ای یا قالبی
دلمه,پخت دلمه


مواد لازم :

 

 

برنج : 2 پیمانه

گوشت : 200 گرم

سبزی خرد شده ( ترخون ، ریحان ، جعفری ، گشنیز ، پیازجه ، شوید ) : 2 پیمانه

ونوشك تازه : ۲ الی ۳ قاشق

پیاز سرخ شده : ۲ قاشق غذا خوری

خلال پوست پرتقال : ۲ قاشق غذا خوری

زرشك قرمز : ۳ قاشق غذا خوری

سرکه : دو سوم لیوان

شكر : نصف لیوان

فلفل سیاه و قرمز : به میزان دلخواه

روغن زیتون : ۲ الی ۳ قاشق

آب : نیم لیوان

 
 

  ( در صورت دسترسی به ونوشك در غیر این صورت ونوشك را حذف كنید)

 

طرز تهیه :
دلمه,پخت دلمه


مواد لازم :

 

 

برنج : 2 پیمانه

گوشت : 200 گرم

سبزی خرد شده ( ترخون ، ریحان ، جعفری ، گشنیز ، پیازجه ، شوید ) : 2 پیمانه

ونوشك تازه : ۲ الی ۳ قاشق

پیاز سرخ شده : ۲ قاشق غذا خوری

خلال پوست پرتقال : ۲ قاشق غذا خوری

زرشك قرمز : ۳ قاشق غذا خوری

سرکه : دو سوم لیوان

شكر : نصف لیوان

فلفل سیاه و قرمز : به میزان دلخواه

روغن زیتون : ۲ الی ۳ قاشق

آب : نیم لیوان

 
 

  ( در صورت دسترسی به ونوشك در غیر این صورت ونوشك را حذف كنید)

 

طرز تهیه :

 

اگر دوست ندارید برنج داخل دلمه نرم شود از برنج دانه بلند خارجی استفاده كنید برنج را با آب و زردچوبه و نمك و كمی روغن زیتون به صورت كته درست كنید .
 

گوشت را با نمك ، زردچوبه ، فلفل و كمی روغن و پیاز رنده شده ابتدا كمی تفت داده و بعد با یك لیوان آب بپزید و صبر كنید تا تمام آبش تبخیر شود .
 

خلال پوست پرتقال را با آب یك دور بجوشانید تاتلخی آن گرفته شود و توسط صافی از آب جدا كنید .
 

سسی ازشكر و سركه و آب را تهیه كرده و بچشید و  در مقدارش با توجه به ذائقه تان میزان شكر و سركه را تغییر دهید و جند قاشق از آن را برای روی دلمه كنار بگذاریدو بقیه را با مواد خوب مخلوط کنید.در صورت تمایل از سسهای مورد علاقه خودتان استفاده كنید .

 
مواد را روی برگها در قالب بریزید و با پشت قاشق مواد را یكنواخت و فشرده كنید و سپس بادنباله برگ مو  كه از اطراف قالب آویزان است روی مواد را بپوشانید .  و چند قاشق از سس سرکه وشکر را برای جلوگیری از خشک و برشته شدن برگهاروی آن بریزید.

 
توسط فویل روی قالب را بپوشانید تا زمانی كه در فر میگذارید دم بكشد .



قالب را به مدت یك ساعت در فر با درجه متوسط بگذارید تا دلمه دم بیفتدفر را خاموش وفویل را از قالب جدا كنید و یك دیس روی قالب وارونه كنید و دلمه كه شبیه به یك حلقه شده ( دلمه حلقه ای )  را برگردانید وبا سلیقه خودتان آنرا تزئین كنید. اگر از برنج ایرانی استفاده كنید و یا میزان سس را بیشتر كنید مایه دلمه نرم ترو چسبنده تر میشودكه بعضی این نوع را بیشتر می پسندند.



طبقه بندی: انواع دلمه و کوفته،
برچسب ها: طرز تهیه دلمه حلقه ای یا قالبی، سایت آموزش آشپزی، طرز تهیه دلمه حلقه ای، طرز تهیه دلمه قالبی، پخت انواع دلمه، طرز تهیه دلمه، طرز تهیه انواع دلمه،

تاریخ : پنجشنبه 30 مرداد 1393 | 10:45 | نظرات