تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه خورش كلم بروكلی
خورش كلم بروكلی,خورش


مواد لازم:

 

گوشت : ۴۰۰ گرم

کلم بروکلی : ۴۰۰ گرم

لپه : ۵/. پیمانه

گوجه فرنگی : ۳ عدد

پیاز داغ : ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم

آب لیمو : نصف استکان

روغن : برای سرخ کردن

 

 
طرز تهیه :
خورش كلم بروكلی,خورش


مواد لازم:

 

گوشت : ۴۰۰ گرم

کلم بروکلی : ۴۰۰ گرم

لپه : ۵/. پیمانه

گوجه فرنگی : ۳ عدد

پیاز داغ : ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری

رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه : به مقدار لازم

آب لیمو : نصف استکان

روغن : برای سرخ کردن

 

 
طرز تهیه :

گوشت را با یک پیاز کوچک و نمک و زرد چوبه بپزید و لپه پخته شده و کلم بروکلی سرخ شده را به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه مانده به آخر پخت گوجه فرنگی پوست کنده و ریز شده و رب گوجه و پیاز داغ و آب لیمو را به خورشت اضافه کنید.



طبقه بندی: انواع خورش،
برچسب ها: طرز تهیه خورش كلم بروكلی، پورتال جامع آموزش آشپزی، انواع خورش، خورش كلم بروكلی، پخت خورش كلم بروكلی، پخت انواع خورش، پخت خورش،

تاریخ : سه شنبه 28 مرداد 1393 | 21:48 | نظرات