تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه خورش گوشت تند
خورش گوشت تند

مواد لازم:

 

پیاز : 2 عدد بزرگ

گوشت خورشی : 700 گرم

سیر رنده شده : 5 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 800 گرم

فلفل سبز خرد شده : 2 عدد

زیره آسیاب شده : 2 قاشق چای خوری

لوبیا قرمز : 400 گرم

شکر قهوه ای : 1 قاشق چای خوری

روغن زیتون : به میزان لازم

آب : به میزان لازم

 
 

مواد لازم جهت سرو :

 

برگ گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده : 4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :
خورش گوشت تند

مواد لازم:

 

پیاز : 2 عدد بزرگ

گوشت خورشی : 700 گرم

سیر رنده شده : 5 عدد

گوجه فرنگی خرد شده : 800 گرم

فلفل سبز خرد شده : 2 عدد

زیره آسیاب شده : 2 قاشق چای خوری

لوبیا قرمز : 400 گرم

شکر قهوه ای : 1 قاشق چای خوری

روغن زیتون : به میزان لازم

آب : به میزان لازم

 
 

مواد لازم جهت سرو :

 

برگ گشنیز خرد شده : 2 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده : 4 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه :



* ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.

* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.



طبقه بندی: انواع خورش،
برچسب ها: طرز تهیه خورش گوشت تند، پورتال جامع آموزش آشپزی، انواع خورش، خورش گوشت، طرز تهیه خورش گوشت، پخت خورش گوشت، پخت انواع خورش،

تاریخ : سه شنبه 28 مرداد 1393 | 18:53 | نظرات