تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کوفته سال چال
کوفته سال چال

مواد لازم :

 

گوشت دو بار چرخ شده : 500 گرم

سوسیس كوكتل خرد شده : چهار عدد

فلفل‌دلمه ‌ای خرد شده : یك عدد

سبزی معطر خرد شده : یك پیمانه

جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

تخم‌مرغ : یك عدد

آرد نخودچی : دو تا سه قاشق غذاخوری

زردچوبه : یك قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خرد شده : یك عدد

پیاز سرخ شده : یک عدد

آب : چهار تا پنج لیوان

لیموعمانی : چهار عدد

نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه :
کوفته سال چال

مواد لازم :

 

گوشت دو بار چرخ شده : 500 گرم

سوسیس كوكتل خرد شده : چهار عدد

فلفل‌دلمه ‌ای خرد شده : یك عدد

سبزی معطر خرد شده : یك پیمانه

جوز هندی : نصف قاشق چایخوری

تخم‌مرغ : یك عدد

آرد نخودچی : دو تا سه قاشق غذاخوری

زردچوبه : یك قاشق چایخوری

فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری

پیاز نگینی خرد شده : یك عدد

پیاز سرخ شده : یک عدد

آب : چهار تا پنج لیوان

لیموعمانی : چهار عدد

نمک : به میزان لازم

 

طرز تهیه :

گوشت، سوسیس، پیاز نگینی خرد شده و فلفل‌دلمه‌ای را با هم میكس كرده، سبزی، نمك، فلفل‌سیاه، تخم‌مرغ، آرد نخودچی، زردچوبه و جوزهندی را به آن اضافه و خوب ورز می‌دهیم، آن‌گاه، پیاز سرخ شده، رب گوجه‌فرنگی و آب را با هم مخلوط كرده و می‌گذاریم بجوشد، سپس، از مواد كوفته به اندازه دلخواه برداشته به شكل بیضی فرم می‌دهیم و داخل مایه سس كه در حال جوش می‌باشد، آنها را قرار می‌دهیم و چهار عدد لیموعمانی را به كوفته‌ها اضافه می‌كنیم و می‌گذاریم به مدت یك ساعت با حرارت ملایم بپزد.



طبقه بندی: انواع دلمه و کوفته،
برچسب ها: طرز تهیه کوفته سال چال، پورتال جامع آموزش آشپزی، کوفته تبریزی، پخت کوفته، طرز تهیه کوفته، کوفته قلقلی، انواع کوفته،

تاریخ : سه شنبه 28 مرداد 1393 | 18:50 | نظرات