تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه گراتن بروکلی
گراتن بروکلی

مواد لازم :

 

بروکلی : 1 کیلو گرم

کره : 50 گرم

آرد سفید : 2 قاشق غذاخوری

شیر : 2 لیوان

خامه : 100 گرم

پنیر گرویر رنده شده : 150 گرم

نمک و فلفل : بمقدار کافی

جوش شیرین : 3/1 قاشق چایخوری

 
 

طرز تهیه :
گراتن بروکلی

مواد لازم :

 

بروکلی : 1 کیلو گرم

کره : 50 گرم

آرد سفید : 2 قاشق غذاخوری

شیر : 2 لیوان

خامه : 100 گرم

پنیر گرویر رنده شده : 150 گرم

نمک و فلفل : بمقدار کافی

جوش شیرین : 3/1 قاشق چایخوری

 
 

طرز تهیه :

ظرفی را پر از آب کرده یک قاشق نمک و جوش شیرین را در آن ریخته بروکلی را به صورت گلهای کوچک خرد می کنیم . ساقهای آنرا هم خرد کرده و پس از شستن در آبجوش می ریزیم . با حرارت ملایم آنرا می پزیم تا کمی پخته شود اما له نشود و در آبکش ریخته تا آب آن برود . سپس آرد و کره را در ظرفی تفت می دهیم تا طلایی شود . شیر را به آرامی به آن اضافه می کنیم تا سس غلیظ شود . کمی نمک به آن اضافه نموده خامه را هم به آن اضافه می کنیم . ظرف نسوز گرد که کمی عمق داشته باشد انتخاب می کنیم آنرا چرب کرده مقداری سس کف آن می ریزیم . بروکلی ها را روی آن می چینیم سپس بقیه سس را روی آن می دهیم و پنیر رنده شده را می پاشیم . فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم کرده به مدت 45 دقیقه در پنجره وسط قرار می دهیم تا روی گراتن طلایی شود.گراتن را با همان ظرف سر میز برده و نوش جان کنید.




طبقه بندی: انواع خوراک، انواع گراتن،
برچسب ها: نواع گراتن، طرز تهیه گراتن بروکلی، پخت گراتن بروکلی، پخت انواع گراتن، پخت گراتن، طرز تهیه گراتن، گراتن کلم بروکلی،

تاریخ : یکشنبه 26 مرداد 1393 | 22:14 | نظرات