تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه رشته پلو با گوشت
رشته پلوبا گوشت

مواد لازم :

 

برنج : 400 گرم

گوشت : 500 گرم

رشته پلویی : 150 گرم

پیاز : دو عدد

رب‌گوجه‌فرنگی : یك قاشق سوپخوری

زعفران آب‌كرده : یك قاشق سوپخوری

روغن : 150 گرم

زردچوبه، فلفل، دارچین و نمك : به میزان لازم



طرز تهیه :
رشته پلوبا گوشت

مواد لازم :

 

برنج : 400 گرم

گوشت : 500 گرم

رشته پلویی : 150 گرم

پیاز : دو عدد

رب‌گوجه‌فرنگی : یك قاشق سوپخوری

زعفران آب‌كرده : یك قاشق سوپخوری

روغن : 150 گرم

زردچوبه، فلفل، دارچین و نمك : به میزان لازم



طرز تهیه :

برنج را یك ساعت قبل خیس كرده و آن را داخل ظرف آب‌جوشی كه روی حرارت قرار دارد می‌ریزیم. قبل از آبكش كردن رشته‌ها را نیز به آن اضافه می‌كنیم تا كمی جوش بخورد. سپس مخلوط برنج و رشته را داخل آبكش می‌ریزیم و پس از آبكش كردن آن را دم می‌كنیم.

گوشت را با پیاز سرخ كرده، رب گوجه‌فرنگی و ادویه را به آن اضافه می‌كنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این‌كه گوشت پخت و برنج هم دم كشید، گوشت را روی دیس كشیده و برنج را روی آن می‌ریزیم. برای تزئین مقداری برنج زعفرانی شده روی برنج می‌ریزیم.



طبقه بندی: انواع پلو و چلو،
برچسب ها: طرز تهیه رشته پلو با گوشت، پخت رشته پلو، انواع پلو، پخت انواع پلو، پختن پلو، درست کردن رشته پلو، دستور پخت رشته پلو،

تاریخ : یکشنبه 26 مرداد 1393 | 22:08 | نظرات