تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه كوكو گل كلم
كوكو گل كلم

مواد لازم:

 
گل کلم  :   600 گرم

تخم مرغ : 4 الی 5 عدد

پیاز درشت رنده شده :  1 عدد

آرد :  5/1 قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده  :   2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد جوبه  :   به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی   :  1 قاشق مرباخوری



طرز تهیه :
كوكو گل كلم

مواد لازم:

 
گل کلم  :   600 گرم

تخم مرغ : 4 الی 5 عدد

پیاز درشت رنده شده :  1 عدد

آرد :  5/1 قاشق غذا خوری

جعفری خرد شده  :   2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد جوبه  :   به مقدار لازم

روغن مخصوص سرخ یا روغن حیوانی   :  1 قاشق مرباخوری



طرز تهیه :

گل کلم را به قطعه گلهای کوچکتر تقسیم وبا دقت شسته و با دو لیوان آب به مدت یکربع تا بیست دقیقه بپزید بعد از پخته شدن گل کلم را روی صافی بریزید و ده دقیقه بعد با پشت چنگال گل کلم را ریز کنید طوری که به تکه های ریزی تبدیل شود ولی له نشود بعد فلفل ،نمک ، زرد چوبه ،آرد ، جعفری و پیاز رنده شده اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید و در آخر تخم مرغ را اضافه کنید و به هم بزنید و در ماهیتابه با حرارت کم سرخ کنید . در ماهیتابه را ببندید تا هم خوب پخته شود و هم نیاز به روغن زیادی نداشته باشد .



طبقه بندی: انواع کوکو و کتلت،
برچسب ها: طرز تهیه كوكو گل كلم، مواد لازم كوكو گل كلم، پخت انواع کوکو، انواع دلمه و کوکو، درست کردن انواع کوکو، غذا با گل کلم، طرز تهیه انواع کوکو،

تاریخ : جمعه 24 مرداد 1393 | 14:05 | نظرات