تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه ی کلم پلو
طرز تهیه ی کلم پلو


مواد لازم:

 
گوشت چرخ‌ كرده :  300 گرم

روغن‌ مایع : 200 گرم

برگ‌ كلم : یك كیلوگرم

برنج :  نیم كیلوگرم

پیاز  :   یك عدد

روغن، دارچین، نمك، فلفل و ادویه   : به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

ابتدا برنج را از دو، سه ساعت قبل خیس می‌كنیم. بعد گوشت چرخ‌كرده را با نمك، ادویه، فلفل و پیاز رنده شده مخلوط می‌كنیم و خوب ورز می‌دهیم و به صورت قلقلی درست كرده و داخل روغن سرخ می‌كنیم. سپس برگ‌كلم را پس از شستن خرد كرده و جداگانه تفت می‌دهیم. آن‌گاه برنج را مثل پلوی معمولی آبكش كرده و از مواد گوشت و كلم لابه‌لای آن می‌ریزیم و روی هر لایه كمی دارچین می‌پاشیم بعد برنج را دم و پس از دم كشیدن در دیس مورد نظر سرو می‌كنیم.



طبقه بندی: انواع پلو و چلو،
برچسب ها: طرز تهیه ی کلم پلو، تهیه ی کلم پلو، انواع پلو، پخت پلو، درست کردن کلم پلو، مواد لازم کلم پلو، آموزش پخت انواع غذاهای ایرانی،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 23:19 | نظرات