تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال
آموزش پخت رولت زردآلو و پرتقال



مواد لازم برای ۶ نفر:

 
سفیده تخم مرغ :  ۴ عدد

پودر شکر : یک دوم پیمانه

آرد سفید : یک دوم پیمانه

رنده پوست پرتقال کوچک : یک عدد

آب پرتقال  :   ۳ قاشق غذاخوری

 
 

مواد میانی رولت:

 
آب پرتقال :  دوسوم پیمانه

زردآلو : یک دوم پیمانه

 


این رولت زیبا می تواند یک دسر خوش مزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را می توانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید.

 
 

طرز تهیه:
آموزش پخت رولت زردآلو و پرتقال



مواد لازم برای ۶ نفر:

 
سفیده تخم مرغ :  ۴ عدد

پودر شکر : یک دوم پیمانه

آرد سفید : یک دوم پیمانه

رنده پوست پرتقال کوچک : یک عدد

آب پرتقال  :   ۳ قاشق غذاخوری

 
 

مواد میانی رولت:

 
آب پرتقال :  دوسوم پیمانه

زردآلو : یک دوم پیمانه

 


این رولت زیبا می تواند یک دسر خوش مزه و کم چربی برای شما باشد. این رولت را می توانید با نوشیدنی دلخواه سرو کنید.

 
 

طرز تهیه:


* سفیده های تخم مرغ را در کاسه بزرگی ریخته، با همزن بزنید و پودر شکر را طی دو بار به آن اضافه کنید تا سفیده ها سفت شوند.

* آرد را الک کرده و همراه با رنده ی پوست پرتقال و آب پرتقال به سفیده ها اضافه کرده، به آرامی هم زده و سپس مخلوط آماده شده را در سینی ریخته و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید. بعد از پخت آن را رول کرده و اجازه دهید تا سرد شود.

* برای آماده کردن مایه ی وسط رولت، زردآلو ها را در شیرجوشی ریخته و آب پرتقال را اضافه کرده، با حرارت ملایم بگذارید تا آب پرتقال جذب شود، سپس مایه را در غذاساز ریخته تا پوره ی نرمی به دست آید.

* نان رولت را باز کرده و پوره آماده شده را روی آن پخش کرده، سپس نان را رول کرده و روی آن را با پودر شکر یا خلال هایی از پرتقال تزئین کنید و سپس سرو نمائید.

* فر را با حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید. سینی فر به ابعاد ۲۳ در ۳۳ سانتیمتری را کاغذ روغنی انداخته و کاغذ را کمی چرب کنید.



طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا، انواع کیک و بیسکوئیت، انواع رولت و کرپ،
برچسب ها: طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال، طرز تهیه رولت، طرز تهیه رولت، انواع رولت، طرز تهیه شیرینی رولت، طرز تهیه انواع رولت، طرز تهیه رولت زردآلو و پرتقال،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 14:07 | نظرات