تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کوکوی ماکارونی
کوکوی ماکارونی

مواد لازم:

 
ماكارونی شکل دار : 250 گرم

روغن : 250 گرم

سوسیس : 250 گرم

فلفل دلمه ای : 100 گرم

پیاز  :   یک عدد

فلفل و نمك  :   به مقدار كافی

تخم مرغ   :  4 عدد

سس گوجه  :   سه قاشق


 

طرز تهیه :
کوکوی ماکارونی

مواد لازم:

 
ماكارونی شکل دار : 250 گرم

روغن : 250 گرم

سوسیس : 250 گرم

فلفل دلمه ای : 100 گرم

پیاز  :   یک عدد

فلفل و نمك  :   به مقدار كافی

تخم مرغ   :  4 عدد

سس گوجه  :   سه قاشق


 

طرز تهیه :

ابتدا ماکارونی ها را در یک قابلمه آب ریخته و مانند برنج بگذارید جوش بیاید و در همین حال 2 قاشق غذاخوری نمک هم به آن اضافه نمایید سپس مقداری از ماکارانی ها را برداشته بمحض اینکه حالت خشکی خود را از دست داد و زیر دو انگشت نرم بود آن را در صافی ریخته و آبکش کنید و چنانچه شور است یک کاسه آب گرم روی آن بریزید و سپس بگذارید سرد شود تا نیم ساعت صبر کنید و برای اینکه به هم نچسبد 2 بار آبکش را تکان دهید.


پیاز را پوست کرده و بعد از خرد کردن آن را تفت دهید. بعد فلفل دلمه ایی را به صورت خلالی خرد کرده و درون پیاز سرخ کنید و بعد هم سوسیها را خرد کرده و درون فلفل دلمه های و پیاز داغ سرخ کنید بعد از آن سس گوجه و کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید. بگذارید که سرد شود.


سپس آنها را در یک ظرف ریخته، ماکارونی ها را به آنها اضافه کنید و تخم مرغ ها را شکسته و به همراه نمک و فلفل کاملاً مخلوط کرده و هم بزنید. در تاوه روغن را داغ کرده و این مایع را روی آن بریزید و رویش را هموار نمایید و پس از سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ نمایید.



طبقه بندی: انواع کوکو و کتلت،
برچسب ها: طرز تهیه کوکوی ماکارونی، انواع کوکو، کوکوی ماکارونی، طرز تهیه کوکوی ماکارونی، طرزتهیه کوکوی ماکارونی، طرز تهیه کوکو، طرز تهیه ماکارونی،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 12:54 | نظرات