تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه كیك مرغ و گردو
كیك مرغ و گردو


مواد لازم :

 
نان تست : 12 ورقه

سینه مرغ : پخته و خرد شده 1 عدد كامل

پیازچه : خرد شده 3 پیمانه

گردوی تازه : 20 عدد

سس مایونز   :  1 شیشه كوچك

ماست خامه ای چكیده  :   2 پیمانه

خامه   :  1 پیمانه

نمك و فلفل  :   به مقدار لازم

 

طرز تهیه :
كیك مرغ و گردو


مواد لازم :

 
نان تست : 12 ورقه

سینه مرغ : پخته و خرد شده 1 عدد كامل

پیازچه : خرد شده 3 پیمانه

گردوی تازه : 20 عدد

سس مایونز   :  1 شیشه كوچك

ماست خامه ای چكیده  :   2 پیمانه

خامه   :  1 پیمانه

نمك و فلفل  :   به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط كرده با نمك و فلفل مزه دار می كنیم ،در ظرفی مرغ پیازچه و گردوی خرد شده را با نیمی از سس مخلوط می كنیم.


كناره های نان تست را با چاقو جدا كرده 4 ورق از آن را كنار هم قرار می دهیم و روی آن را با نیمی از مواد می پوشانیم.دوباره نان تست بعد نیم دیگر مواد و لایه آخر هم نان تست .


لایه ها را با دست فشار می دهیم تا به هم بچسبد و سپس سطح كیك را با نیم دیگر سس می پوشانیم .


نکته :


این غذا بهتره چند ساعت در یخچال بمونه.


به جای گردوی تازه می توان از گردوی خشك كه 3-4 ساعت در آب خیساندیم استفاده كرد .


به مواد می توان كمی جعفری خرد شده اضافه كرد .



طبقه بندی: انواع خوراک، انواع غذا با مرغ و بوقلمون، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه کیک، تزیین کیک، کیک اسفنجی، کیک ساده، کیک شکلاتی، انواع غذای جدید، آشپزی ایرانی،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 11:46 | نظرات