تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه شکلات آجیلی
شکلات آجیلی


مواد لازم:

 

شکلات تخته ای سفید (شیری) : 225 گرم

مغز تخمه آفتاب گردان : 50 گرم

بادام خرد شده : 50 گرم

کنجد : 50 گرم

کشمش بی دانه : 50 گرم

دارچین : 1 قاشق چای خوری

 


طرز تهیه:
شکلات آجیلی


مواد لازم:

 

شکلات تخته ای سفید (شیری) : 225 گرم

مغز تخمه آفتاب گردان : 50 گرم

بادام خرد شده : 50 گرم

کنجد : 50 گرم

کشمش بی دانه : 50 گرم

دارچین : 1 قاشق چای خوری

 


طرز تهیه:

شکلات تخته ای را خرد کرده و به طریقه ی بن ماری (حرارت غیرمستقیم) ذوب کنید (توجه داشته باشید که خیلی داغ نشود). یا اینکه می توانید شکلات را در مایکروویو به مدت دو دقیقه ذوب کنید و هم بزنید تا یکدست شود.


مغز تخمه آفتاب گردان، بادام خرد شده، کنجد، کشمش بی دانه و دارچین را در شکلات ذوب شده بریزید و مخلوط کنید.


با قاشق مرباخوری از مایه ی شکلاتی مخلوط شده بردارید و داخل کاغذهای مخصوص بریزید و بگذارید تا سرد شود (در صورت دلخواه می توانید یک عدد پسته روی آن قرار دهید).

 
 

* نکته:


روش بن ماری این طور است که شکلات تخته ای را در یک ظرف هادی گرما مثل استیل و ... قرار دهید و ته این ظرف را در آبجوش بگذارید تا شکلات ذوب شود.



طبقه بندی: انواع شیرینی، انواع کرم و شکلات،
برچسب ها: طرز تهیه شکلات آجیلی، مواد لازم برای تهیه شکلات آجیلی، آشپزی، آشپزباشی، آشپزی ایرونی، آشپزی ایرانی، سایت آشپزی ایرونی،

تاریخ : پنجشنبه 23 مرداد 1393 | 10:39 | نظرات