تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه کراکر شوید
کراکر شوید

مواد لازم:

 
آرد :  325 گرم

بیكینگ ‌پودر : دو قاشق چایخوری

نمک : یك قاشق چایخوری

روغن و شیر : از هر کدام 75 گرم

تخم‌مرغ  :   یک عدد

شوید   :  دو قاشق سوپخوری

مرغ آب‌پز    : 200 گرم

سیب‌زمینی آب‌پز   :  یک عدد

پودر گردو و سس مایونز ک    از هر کدام دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:
کراکر شوید

مواد لازم:

 
آرد :  325 گرم

بیكینگ ‌پودر : دو قاشق چایخوری

نمک : یك قاشق چایخوری

روغن و شیر : از هر کدام 75 گرم

تخم‌مرغ  :   یک عدد

شوید   :  دو قاشق سوپخوری

مرغ آب‌پز    : 200 گرم

سیب‌زمینی آب‌پز   :  یک عدد

پودر گردو و سس مایونز ک    از هر کدام دو قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه:

آرد الك‌شده را با بیكینگ‌پودر و نمك مخلوط كرده و روغن و شیر را به آن اضافه می‌كنیم و كمی هم می‌زنیم. تخم‌مرغ و شوید خردشده را می‌ریزیم و كاملا مخلوط كرده و ورز می‌دهیم تا خمیر یك‌دست شود. نیم‌ساعت به خمیر در محیط آشپزخانه استراحت می‌دهیم. مرغ آب‌پز، سیب‌زمینی، سس مایونز و كمی نمك را با هم مخلوط كرده و میكس می‌كنیم و از آن توپ‌های گرد كوچكی در آورده و در پودر گردو یا پودر پسته می‌غلتانیم و كنار می‌گذاریم. خمیر را با وردنه به ضخامت سه میلی‌متر در سطح آردپاشی شده، باز كرده و قالب می‌زنیم و در سینی چرب شده می‌چینیم و در فری كه از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه قرار می‌دهیم تا بپزد. بعد آنها را در ظرف چیده و روی آنها از توپ‌های مرغ گردویی می‌گذاریم.

 

نكته:به جای مرغ از جگر مرغ هم می‌توان استفاده كرد.



طبقه بندی: انواع خوراک،
برچسب ها: طرز تهیه کراکر شوید، انواع غذای جدید، آشپزی جدید، یه غذای جدید، انواع آشپزی ایرانی، هنر آشپزی ایرانی، آموزش آشپزی تبیان،

تاریخ : سه شنبه 21 مرداد 1393 | 18:05 | نظرات