تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه دونات نان ذرت
آشنایی با روش تهیه دونات نان ذرت


دونات نان ذرت را با چای یا قهوه میل کنید.


زمان تهیه: 10 دقیقه


زمان پخت: 5 دقیقه

 


مواد لازم:

 

آرد ذرت : دو سوم پیمانه

آرد گندم : یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر : سه چهارم قاشق چای خوری

جوش شیرین : سه چهارم قاشق چای خوری

نمک : کمی

تخم مرغ : یک عدد؛ زده شود

ماست کم چرب : 170 گرم

روغن کانولا : یک قاشق غذاخوری

آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

شکر : دو قاشق غذاخوری

کره آب شده : دو تا سه قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه:
آشنایی با روش تهیه دونات نان ذرت


دونات نان ذرت را با چای یا قهوه میل کنید.


زمان تهیه: 10 دقیقه


زمان پخت: 5 دقیقه

 


مواد لازم:

 

آرد ذرت : دو سوم پیمانه

آرد گندم : یک سوم پیمانه

بیکینگ پودر : سه چهارم قاشق چای خوری

جوش شیرین : سه چهارم قاشق چای خوری

نمک : کمی

تخم مرغ : یک عدد؛ زده شود

ماست کم چرب : 170 گرم

روغن کانولا : یک قاشق غذاخوری

آب لیمو : 2 قاشق غذاخوری

شکر : دو قاشق غذاخوری

کره آب شده : دو تا سه قاشق غذاخوری

 


طرز تهیه:


• فر را روی درجه 400 ، از پیش گرم کنید.


• درون کاسه بزرگی تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.


• در کاسه ای دیگر روغن، تخم مرغ، ماست و آب لیمو را با هم مخلوط کنید.


• در وسط مواد خشک، سوراخی ایجاد کنید و مواد خیس را درون آن بریزید.


• مواد خشک و خیس را به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.


• با یک قاشق چای خوری درون هر قالب دونات، مقداری کره بچکانید و درون آن ها را چرب کنید.


• درون کیسه ای کوچک خمیر را بریزید و سر آن را محکم ببندید سپس در انتهای کیسه سوراخ کوچکی ایجاد کنید و با فشار، خمیر را درون قالب ها بریزید و تا نیمه آن ها را پر کنید و در وسط آن ها سوراخی ایجاد کنید.


• اگر دوناتهایی که تهیه می کنید در سایز کوچک باشند 5- 4 دقیقه و اگر در سایز معمولی باشند 10- 8 دقیقه حرارت دهید.



طبقه بندی: انواع عصرانه، انواع کیک و بیسکوئیت،
برچسب ها: طرز تهیه دونات نان ذرت، طرز تهیه دونات خانگی، طرز تهیه شیرینی دونات، طرز تهیه ی دونات، طرز تهیه خمیر دونات، طرز تهیه پیراشکی دونات، آموزش شیرینی خانگی،

تاریخ : دوشنبه 20 مرداد 1393 | 21:55 | نظرات