تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه برنج با سس گشنیز و لیمو
انواع پلو و برنج


مواد لازم:


برنج : یك پیمانه

گشنیز خردشده : نصف پیمانه

آب لیمو و آب : از هر کدام دو قاشق غذاخوری

سیر :  یك حبه

روغن زیتون   :  یك قاشق غذاخوری

بادام هندی برای تزئین :    به میزان لازم

 
 

طرز تهیه:
انواع پلو و برنج


مواد لازم:


برنج : یك پیمانه

گشنیز خردشده : نصف پیمانه

آب لیمو و آب : از هر کدام دو قاشق غذاخوری

سیر :  یك حبه

روغن زیتون   :  یك قاشق غذاخوری

بادام هندی برای تزئین :    به میزان لازم

 
 

طرز تهیه:

برنج را با یك و نیم پیمانه آب و كمی نمك به صورت كته دم كرده و پس از پخت كنار گذاشته تا خنك شود. گشنیز را به همراه آب‌ لیمو، سیر و روغن زیتون در مخلوط‌‌كن ریخته و پوره كنید اگر سفت بود می‌توانید دو قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه كرده تا پوره یك‌دستی به دست بیاید بعد پوره را با برنج مخلوط كرده و در ظرف كشیده و با بادام‌هندی تزئین كنید.



طبقه بندی: انواع پلو و چلو،
برچسب ها: طرز تهیه برنج با سس گشنیز و لیمو، انواع پلو، طرز تهیه انواع برنج، آشپزباشی، آشپزی ایرونی، آشپزی ایرانی، سایت آشپزی ایرونی،

تاریخ : دوشنبه 20 مرداد 1393 | 11:16 | نظرات