تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات
طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات


مواد لازم:


سینه مرغ خرد شده :  400 گرم

استاك مرغ : سه و نیم پیمانه

برنج قهوه‌ای : سه پیمانه

هویج نگینی خرد شده : دو عدد

كلم بروكلی و گل كلم خرد شده   :  هر كدام نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده   :  یك عدد

ذرت شیرین  :   1/3 پیمانه

جعفری و گشنیز خرد شده  :   سه قاشق غذاخوری

نمك، فلفل و روغن زیتون  :   به میزان لازم

 

 
طرز تهیه:
طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات


مواد لازم:


سینه مرغ خرد شده :  400 گرم

استاك مرغ : سه و نیم پیمانه

برنج قهوه‌ای : سه پیمانه

هویج نگینی خرد شده : دو عدد

كلم بروكلی و گل كلم خرد شده   :  هر كدام نصف پیمانه

فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده   :  یك عدد

ذرت شیرین  :   1/3 پیمانه

جعفری و گشنیز خرد شده  :   سه قاشق غذاخوری

نمك، فلفل و روغن زیتون  :   به میزان لازم

 

 
طرز تهیه:

سینه مرغ را خرد كرده و با كمی نمك و روغن تفت دهید. هویج، فلفل دلمه‌ای، ذرت و سپس كلم بروكلی و گل كلم خرد شده را اضافه كنید. در پایان سبزی‌ها را افزوده و برنج را شسته و به سبزی‌ها اضافه كرده و استاك مرغ را نیز بیفزایید و بعد از اتمام آب برنج، آن را به مدت نیم ساعت دم كرده، سپس سرو كنید.



طبقه بندی: انواع پلو و چلو،
برچسب ها: طرز تهیه پلو قهوه ای با سبزیجات، برنج قهوه ای چیست، خواص برنج قهوه ای، طرز پخت برنج قهوه ای، نحوه پخت برنج قهوه ای، اموزش اشپزی، اموزش اشپزی ایرانی،

تاریخ : دوشنبه 20 مرداد 1393 | 11:12 | نظرات