تبلیغات
پورتال جامع آموزش آشپزی انواع غذاهای ایرانی و خارجی - طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال
دسر پرتقال


این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .


 
این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.



مواد لازم:




زرده تخم‌مرغ : 4 عدد

شكر : یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل : یك چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال : 5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه : یك پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم : 4 ورق

رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری


 

طرز تهیه:
دسر پرتقال


این روزها خانم‌های با سلیقه در هر رفت و آمدی به منزل دوستان با دسر جدیدی مواجه می‌شوند و بازار دسرسازی داغ داغ است. از آنجا كه فصل پرتقال است مناسب دیدیم آموزش یك دسر مخصوص با استفاده از پرتقال برایتان ذكر كنیم .


 
این دستور برای 6 - 5 نفر كافی است.



مواد لازم:




زرده تخم‌مرغ : 4 عدد

شكر : یك و یك چهارم پیمانه (200 گرم)

وانیل : یك چهارم قاشق چایخوری

آب پرتقال : 5 پیمانه (380 گرم)

خامه پاستوریزه : یك پیمانه (200 گرم)

ورق ژلاتین ضخیم : 4 ورق

رنده پوست پرتقال : نصف قاشق چایخوری


 

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ، شكر و وانیل را با همزن می‌زنید تا كرم رنگ و غلیظ شود. سپس ورق ژلاتین را در آب سرد نرم كرده و در یك دوم پیمانه آب جوش حل كنید. وانیل و زرده را باهم مخلوط كرده و شكر را به آب پرتقال اضافه كنید. سپس ژلاتین حل شده را اضافه كرده و مجددا مخلوط كنید و هم بزنید. در این مرحله رنده پوست پرتقال و خامه را اضافه كنید. مایه كاملاً صاف و یكدست را در ظرف مخصوص دسر بریزید و در یخچال قرار دهید. پس از چند ساعت كه كرم بسته شد قالب دسر را در آب ولرم قرار دهید و بلافاصله در ظرف مخصوص سرو برگردانید.اگر زمان نگهداری در یخچال كافی نباشد دسر شما خودش را نمی‌گیرد. برای این منظور 4 ساعت ماندن در یخچال معمولا كافی است.



طبقه بندی: انواع دسر و پیش غذا،
برچسب ها: طرز تهیه دسر فروماژ پرتقال، انواع دسر ها، اموزش انواع دسر، تهیه انواع دسر، آموزش دسر ساده، طرز تهیه دسر، طرز تهیه انواع دسر،

تاریخ : یکشنبه 29 تیر 1393 | 12:24 | نظرات